Bolan bolan nemamo svi tu kožicu ja i zaboravio kako izgleda zadnji put sam je imao sa 5 godina.Bolan sir, misli na ono bijelo što se skupi na glaviću kurca a ispod kožice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolan bolan nemamo svi tu kožicu ja i zaboravio kako izgleda zadnji put sam je imao sa 5 godina.Bolan sir, misli na ono bijelo što se skupi na glaviću kurca a ispod kožice
Kada je bude oženio sa pravom mu možeš reći "jebem ti ženu" a bez da se naljuti.Nemoj ga, on joj je mušterija snova
Jebem ti rodicu bez da se naljutisKada je bude oženio sa pravom mu možeš reći "jebem ti ženu" a bez da se naljuti.
Govnokad pogledas sta sve retardi javno pisu i pitaju.. da bi drkali uz dopisivanje, nikakvo cudo sto je sve manje cura javno na oglasima i sto cijena ide gore svako malo..
sta je tebe dotaklo majstore..
Kod Sanele u Lukavcu akcija 1 h 100 km, može sve imaš broj na seksiadresar. P.s kad se javiš taj dan moraš otići ili ideš na blokIma li neko damu tuzla i okolina ili doboj ?
Mnogi će mu moći i reći: ej jebo sam ti ženu, pušila mi minut ipo, slaba skroz.Kada je bude oženio sa pravom mu možeš reći "jebem ti ženu" a bez da se naljuti.
Ja sad provjeravao taj seksiadresar, ne postoji nikakva Sanela na njemu! Daj link od njenog profila tamo...Kod Sanele u Lukavcu akcija 1 h 100 km, može sve imaš broj na seksiadresar. P.s kad se javiš taj dan moraš otići ili ideš na blok
Bracni par TuzlaJa sad provjeravao taj seksiadresar, ne postoji nikakva Sanela na njemu! Daj link od njenog profila tamo...
Vazi ti ces meni rodicu teško jer se ne jebu za pare realno ali nema ljutnje ajd, a mi ćemo tebi buducu ženu grupnjak i solo moze sve prima ga rado samo keš pruži bajo, možda napravimo pauzu u trudnoći ali i tada će kurvina da radiJebem ti rodicu bez da se naljutis
Ono kada ga raja ufati zajebavati ono kad ćeš se ženiti da i mi šta jebemo..Mnogi će mu moći i reći: ej jebo sam ti ženu, pušila mi minut ipo, slaba skroz.
pa gdje ces ono jebat bgte..Bracni par Tuzla
Guzio neki dan, onako vala.. uzivo nije ni blizu kao na igSta je sa ilmom, nema inst odavno, jel aktivna
Moze li broj? Kako doći do nje?Guzio neki dan, onako vala.. uzivo nije ni blizu kao na ig
Izbrisali joj ig pa novi pravila
Sponzorusa klasicna, ok oral, guziti onako isto ko da joj je nazor
Ali vidi se da ima 19/20 godina po prici i ponasanju
Ne bi preporucio iskreno
Ako imas broj posaljiGuzio neki dan, onako vala.. uzivo nije ni blizu kao na ig
Izbrisali joj ig pa novi pravila
Sponzorusa klasicna, ok oral, guziti onako isto ko da joj je nazor
Ali vidi se da ima 19/20 godina po prici i ponasanju
Ne bi preporucio iskreno
Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677