MuscleUp
Active member
Zato ćemo imati sex iz snovaSuper. Mi ćemo vam jebavat žene za pare dok ih vi ne oženite. Još da dođemo odnosno da nas pozovete na svadbu pa da u nekom trenutku tamo nekad iza torte napravimo neki swingeraj, bilo bi cool.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato ćemo imati sex iz snovaSuper. Mi ćemo vam jebavat žene za pare dok ih vi ne oženite. Još da dođemo odnosno da nas pozovete na svadbu pa da u nekom trenutku tamo nekad iza torte napravimo neki swingeraj, bilo bi cool.
Polako mali, šta se ložiš? Nisam ti ja kriv što si se u kuravu zaljubio.Jbt koji si ti meni glup pravi zatucanko iz nekog pickovca
Ma volim ja tebe efendija hahahPolako mali, šta se ložiš? Nisam ti ja kriv što si se u kuravu zaljubio.
Pošalji pozivnicu ipak, obećavam, nećemo nikome pričat na svadbi da je mlada već probana kad je budeš kupovao.
Brate ne znam što se trošiš na buzdovane iz zatucanih sredina gdje još ganjaju ovce po njivama dok ih čuvaju i hvataju internet penjući se po drveću . I palamude ovde a ni za Čunga Lunga žvake nemaju a kamo li da imaju sex sa Crystal,Crnkom ...pusti ih neka se grudvaju sami sa sobom. Imaš moju podršku ...Jbt koji si ti meni glup pravi zatucanko iz nekog pickovca
Hvala tebraBrate ne znam što se trošiš na buzdovane iz zatucanih sredina gdje još ganjaju ovce po njivama dok ih čuvaju i hvataju internet penjući se po drveću . I palamude ovde a ni za Čunga Lunga žvake nemaju a kamo li da imaju sex sa Crystal,Crnkom ...pusti ih neka se grudvaju sami sa sobom. Imaš moju podršku ...
Meni rekla da sam blokiran jer sam kod avih cura blokiran. Ne kontam samo koje su to sve cure, jer uredno se ne bavim ovim sportom previse cestoJos ne znam sto sam blokiran dolazio bih svaki dan![]()
Vidovita Džemila jes' to ti?Brate ne znam što se trošiš na buzdovane iz zatucanih sredina gdje još ganjaju ovce po njivama dok ih čuvaju i hvataju internet penjući se po drveću . I palamude ovde a ni za Čunga Lunga žvake nemaju a kamo li da imaju sex sa Crystal,Crnkom ...pusti ih neka se grudvaju sami sa sobom. Imaš moju podršku ...
Pa koga ćeš ebavat. Tebi lik psovao kevu a ti nisi ni došao njemuSuper. Mi ćemo vam jebavat žene za pare dok ih vi ne oženite. Još da dođemo odnosno da nas pozovete na svadbu pa da u nekom trenutku tamo nekad iza torte napravimo neki swingeraj, bilo bi cool.
To su mi rekli glasovi u glavi. A ti naravno nisi nikad ništa, sve je okMeni rekla da sam blokiran jer sam kod avih cura blokiran. Ne kontam samo koje su to sve cure, jer uredno se ne bavim ovim sportom previse cesto![]()
I u tebe izgleda fali zubaca na zupčaniku u vugla Ja sam lika čekao da dođe i dao mu adresu, a nigdje nisam planirao ići.Pa koga ćeš ebavat. Tebi lik psovao kevu a ti nisi ni došao njemu
Katastrofa
Pomešala sam. Moja greška, izviniI u tebe izgleda fali zubaca na zupčaniku u vugla Ja sam lika čekao da dođe i dao mu adresu, a nigdje nisam planirao ići.
Tebe mogu jebat kad god hoćeš, ne sikiraj se mala ...
Jebla ti sebeAha, to je bio anoniman TZ
po 5 strana teksta rasprava i nepotrebnih komentara bez konkretnih i pametnih prijedlogakad pogledas sta sve retardi javno pisu i pitaju.. da bi drkali uz dopisivanje, nikakvo cudo sto je sve manje cura javno na oglasima i sto cijena ide gore svako malo..
Đesi Zorka bacaš li grah kad znaš?Vidovita Džemila jes' to ti?
Ma smjesno uzmes drugu karticu stavis u tel odes jebes je i kazes eto kako si me blokiralaMeni rekla da sam blokiran jer sam kod avih cura blokiran. Ne kontam samo koje su to sve cure, jer uredno se ne bavim ovim sportom previse cesto![]()
Pa fora je da lik rezerviša svima vreme i nikad ne dolazi, neće on ni jebat ni pitatMa smjesno uzmes drugu karticu stavis u tel odes jebes je i kazes eto kako si me blokirala![]()
Ima fetiš na rezervaciju. Garant tako zove i hotele i bukira sobe džabaPa fora je da lik rezerviša svima vreme i nikad ne dolazi, neće on ni jebat ni pitat![]()
Hahahaha njemu ovaj sport i nije toliko skupPa fora je da lik rezerviša svima vreme i nikad ne dolazi, neće on ni jebat ni pitat![]()
Slažem sepo 5 strana teksta rasprava i nepotrebnih komentara bez konkretnih i pametnih prijedloga
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|