Crystal
Well-known member
Pa fora je da lik rezerviša svima vreme i nikad ne dolazi, neće on ni jebat ni pitatMa smjesno uzmes drugu karticu stavis u tel odes jebes je i kazes eto kako si me blokirala![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa fora je da lik rezerviša svima vreme i nikad ne dolazi, neće on ni jebat ni pitatMa smjesno uzmes drugu karticu stavis u tel odes jebes je i kazes eto kako si me blokirala![]()
Ima fetiš na rezervaciju. Garant tako zove i hotele i bukira sobe džabaPa fora je da lik rezerviša svima vreme i nikad ne dolazi, neće on ni jebat ni pitat![]()
Hahahaha njemu ovaj sport i nije toliko skupPa fora je da lik rezerviša svima vreme i nikad ne dolazi, neće on ni jebat ni pitat![]()
Slažem sepo 5 strana teksta rasprava i nepotrebnih komentara bez konkretnih i pametnih prijedloga
Bez uvrede, ali u tom vasem kurva sindikatu ste nesto pobrkali, da ne kazem mene pobrkali s nekim drugim.Pa fora je da lik rezerviša svima vreme i nikad ne dolazi, neće on ni jebat ni pitat![]()
Mozes mu komotno reci jebemti onu zenu kurvu, al nemoj mi se ljutit ljubi te FacoKada je bude oženio sa pravom mu možeš reći "jebem ti ženu" a bez da se naljuti.![]()
Fora je za sve sto si blokirala i vecina kaze bez razloga. Uzme drugu karticu stavi u mobitel i zavrsi opetPa fora je da lik rezerviša svima vreme i nikad ne dolazi, neće on ni jebat ni pitat![]()
Većina je toliko glupa da se ni toga ne mogu dosjetiti. Vidiš da ne mogu ni do broja doći bez asistencije nekog od nas.Fora je za sve sto si blokirala i vecina kaze bez razloga. Uzme drugu karticu stavi u mobitel i zavrsi opetsta si postigla
Neka je, ja radim, i oni su zadovoljniFora je za sve sto si blokirala i vecina kaze bez razloga. Uzme drugu karticu stavi u mobitel i zavrsi opetsta si postigla
Nece treba da se svima javlja dzaba i da imas brojIlma, kontakt neko?
Sentimentalno vezan za doggy,garant tako skinuo mrak s ociju pa jadan ne zna za drugi vid akcije!Kakav si ti jebac ako preferiras samo dogy? I onda kazes lezimo isto mrtve kravedaj malo akcije obrni okreni
![]()
A sto ne pokusate doci do nje i vidite sami!I mene isto zanima jel ko bio pa da napise recenziju
Selam, da li bi dala da ti poližem pičku, platio bi dodatno?Neka je, ja radim, i oni su zadovoljni
Moze li broj u ppKod Sanele u Lukavcu akcija 1 h 100 km, može sve imaš broj na seksiadresar. P.s kad se javiš taj dan moraš otići ili ideš na blok
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|