MuscleUp
Active member
Medicinski žurnal objavio, broj više tisuća muškaraca uzorak, prosjek je... (objavim kasnije)Lažu 97% na 3-8 cm
Dajem glavu da je takomedix
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Medicinski žurnal objavio, broj više tisuća muškaraca uzorak, prosjek je... (objavim kasnije)Lažu 97% na 3-8 cm
Dajem glavu da je takomedix
Ne valja ni 22 ako je širok ko 2 prsta16cm na vrhuncu
Budi materi svojoj miran.Miran burdus iz pickovca
Debel kurac i crne cipele nikad neće izaći iz mode...Ne valja ni 22 ako je širok ko 2 prsta
A zavisi od debljine prsta, a urolog kaže da oni mogu podebljati alat od 1.5 do 4 cm debljine, ali morate obnavljat svako 2 godNe valja ni 22 ako je širok ko 2 prsta
Burdus papakBudi materi svojoj miran.
Jeste moje. Hisluronkom kiselinomA zavisi od debljine prsta, a urolog kaže da oni mogu podebljati alat od 1.5 do 4 cm debljine, ali morate obnavljat svako 2 godh
Naljda necete opet reci da niste zainteresovane ako smo pricali pa sam poslovno bio zauzet. U razgovoru ste bile veoma korektne i simpa.Pisat cu ovdje sve informacije samo prati
Potpuno se slazem. Previse bespotrebnog pisanj i lijecenja kompleksa na pogresnom mjestu. I debata valja crnka, boljaSofija i slicno. Probaj, ako ti ne odgovar,a idi dalje. Ni ti ni Crnka ni Sofija necete propasti poslovno i u hobijuMsm onako pitam
Nemojte puniti stranice raspravama, prirodno je sasvim da imamo svi drugacija misljenja.
Dok ljudi nadju nase brojeve ovde prestacemo raditi jer treba vjecnost
Da kiselinom.Jeste moje. Hisluronkom kiselinom
Radila sam to i ja (ne sebi) u prošlosti
Seru samo da se ti ne nervirašDa kiselinom.
U glavnom dužina kurca od 15cm je IZNAD prosjeka, malo tko ima veći, a preko 20 gotov niko
Ja se nerviram što me ti nećeš,Seru samo da se ti ne nerviraš
Imam, daću br za 10km dopune@ crystal imas kakvu kolegicu ,Prijedor-Banja Luka da preporucis
Moze dogovorenoImam, daću br za 10km dopune
Javinse u pp sa svojim brojem da ti posaljemMoze dogovoreno
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|