MuscleUp
Active member
Pa pojedinima popušiš bez gume, onima urednimaRealno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa pojedinima popušiš bez gume, onima urednimaRealno![]()
Koji ti je broj za mostarIma tu jednog, Ali iskr neće to mu prijati, zato ne smem pisati
Onda da dođem jel haha, mislio sam uzeti pola sata, samo ne znam šta ćemo radit preostalih 28 minuta ahaha, hoću li bar moći polizati?Mostar vidimo se
09.03 i 10.03
066-141-783 whatsapp
(Bicu raspolozena)
Javite se tek u subotu ujutro jer svakako ranije necu odgovarati i biti na telefonu.
#crnka![]()
Nisam ni ja mađioničar da ga povećam, šta ću ja toliki me zapao haha, volio bi i ja da je 20, pa da imaš na šta sjesti ahaha, ovako gledaj sa pozitivnije strane, nećeš ni osjetiti mojih 13cm, a para kapa hahaHahaahahaahahaahahaah ja ljudi morate da shvatite da nije samo do zena kakav ce seks da bude,neko misli da treba samo da dodje i da legne ja cu sve ostalopa nisam ja madjionicar
pritom moras i da imas alat da bi se i ja jebala kako znam , kad ga nemas na sta ja da sjednem zivota ti?
ne zavisi samo od nas nego i od vas
ili neka masaza sa oralnom završnicomIma li u Sarajevu nešto samo za dobar oral?
Mozes li meni dati broj od te jace? HvalaDaj br ako imas sta iz Doboja il Tesnja
Jedino nas 2 zaljubljeni u prostitutkeREALno je da je 3-0 za Želju![]()
Hahaha jbg takav nam grah pao.Jedino nas 2 zaljubljeni u prostitutke![]()
Ja bar nisam potrosio ni marke na crystal, ti reče da si hrpu paraHahaha jbg takav nam grah pao.
Jesam jbg ima se moze se hahah i ne zalim i dalje cu da je finansiram hahahJa bar nisam potrosio ni marke na crystal, ti reče da si hrpu para
Samo naprijed, a ona će tu lovu trošit na muškarca svojih snova, nek je tebi fino s njom al nadam se da znaš da to nema budućnostiJesam jbg ima se moze se hahah i ne zalim i dalje cu da je finansiram hahah
Ma neka si ti ciganka sta fali i oni su valjda ljudi?Druže ciganka sam, ne znam kako se zove taj vaš džep za čuvanje siraOprosti nije mi lako
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|