MuscleUp
Active member
Dolazite u Mostar?Javim kad dodjemo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dolazite u Mostar?Javim kad dodjemo![]()
Cao,u Tuzli sam danas do 18:30️
sta je to pitas, da ju zicas za popust i kukas ovde kako ti je sve skupo? btw imas vec 111 postova u svega 8 dana na ovom novom (46. po redu) accountu. zbog takvih poput tebe djevojke (barem javno) zaobilaze hercegovinu, pa smo ovakvi poput mene prisiljeni ic u split na kurve. sreca pa mi nije dalekoDolazite u Mostar?
A mogle bi doći na gostovanje i na sjever, nema snijega kod nasJavim kad dodjemo![]()
zamislite lika…Cao,
Kad ces biti u Mostaru?
Nešto sam gledao UroChannel na YT vezano za povećanje kurca, aj pitaj momke da napišu veličinu, pa da vidim koliko lažuzamislite lika…
Hvala što me pratiš, znači živim u tvojoj glavista je to pitas, da ju zicas za popust i kukas ovde kako ti je sve skupo? btw imas vec 111 postova u svega 8 dana na ovom novom (46. po redu) accountu. zbog takvih poput tebe djevojke (barem javno) zaobilaze hercegovinu, pa smo ovakvi poput mene prisiljeni ic u split na kurve. sreca pa mi nije daleko![]()
Lažu 97% na 3-8 cmNešto sam gledao UroChannel na YT vezano za povećanje kurca, aj pitaj momke da napišu veličinu, pa da vidim koliko lažu![]()
Medicinski žurnal objavio, broj više tisuća muškaraca uzorak, prosjek je... (objavim kasnije)Lažu 97% na 3-8 cm
Dajem glavu da je takomedix
Ne valja ni 22 ako je širok ko 2 prsta16cm na vrhuncu![]()
Budi materi svojoj miran.Miran burdus iz pickovca
Debel kurac i crne cipele nikad neće izaći iz mode...Ne valja ni 22 ako je širok ko 2 prsta
A zavisi od debljine prsta, a urolog kaže da oni mogu podebljati alat od 1.5 do 4 cm debljine, ali morate obnavljat svako 2 godNe valja ni 22 ako je širok ko 2 prsta
Burdus papakBudi materi svojoj miran.
Jeste moje. Hisluronkom kiselinomA zavisi od debljine prsta, a urolog kaže da oni mogu podebljati alat od 1.5 do 4 cm debljine, ali morate obnavljat svako 2 godh
Naljda necete opet reci da niste zainteresovane ako smo pricali pa sam poslovno bio zauzet. U razgovoru ste bile veoma korektne i simpa.Pisat cu ovdje sve informacije samo prati![]()
Potpuno se slazem. Previse bespotrebnog pisanj i lijecenja kompleksa na pogresnom mjestu. I debata valja crnka, boljaSofija i slicno. Probaj, ako ti ne odgovar,a idi dalje. Ni ti ni Crnka ni Sofija necete propasti poslovno i u hobijuMsm onako pitam
Nemojte puniti stranice raspravama, prirodno je sasvim da imamo svi drugacija misljenja.
Dok ljudi nadju nase brojeve ovde prestacemo raditijer treba vjecnost
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |