Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Većina je toliko glupa da se ni toga ne mogu dosjetiti. Vidiš da ne mogu ni do broja doći bez asistencije nekog od nas.Fora je za sve sto si blokirala i vecina kaze bez razloga. Uzme drugu karticu stavi u mobitel i zavrsi opet sta si postigla
Neka je, ja radim, i oni su zadovoljniFora je za sve sto si blokirala i vecina kaze bez razloga. Uzme drugu karticu stavi u mobitel i zavrsi opet sta si postigla
Nece treba da se svima javlja dzaba i da imas brojIlma, kontakt neko?
Sentimentalno vezan za doggy,garant tako skinuo mrak s ociju pa jadan ne zna za drugi vid akcije!Kakav si ti jebac ako preferiras samo dogy? I onda kazes lezimo isto mrtve kravedaj malo akcije obrni okreni
A sto ne pokusate doci do nje i vidite sami!I mene isto zanima jel ko bio pa da napise recenziju
Selam, da li bi dala da ti poližem pičku, platio bi dodatno?Neka je, ja radim, i oni su zadovoljni
Moze li broj u ppKod Sanele u Lukavcu akcija 1 h 100 km, može sve imaš broj na seksiadresar. P.s kad se javiš taj dan moraš otići ili ideš na blok
JEdva cekamMostar vidimo se
09.03 i 10.03
066-141-783 whatsapp
(Bicu raspolozena )
Javite se tek u subotu ujutro jer svakako ranije necu odgovarati i biti na telefonu.
#crnka
Ne bi me cudilo da te blokiral sad, a 4 kurca prima istovremenoSelam, da li bi dala da ti poližem pičku, platio bi dodatno?
Ma jok, pisala sam već da ne radim grupnjaci sa amateramiNe bi me cudilo da te blokiral sad, a 4 kurca prima istovremeno
Pisala sam već.Crystal kada ćeš ti nama u Mostar ?
Druže tebi lik je bio napisao da čeka da mu svoju nanu dovedeš i ti nisi ni reagovao na ovoSelam, da li bi dala da ti poližem pičku, platio bi dodatno?
Eto vidis, u moru gluposti napisanih tu, prodje ova vazna info…Pisala sam već.
Sutra
Jeste tako.Eto vidis, u moru gluposti napisanih tu, prodje ova vazna info…
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|