Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobra. Trudi se. Bio sam kad je bila u Sarajevu. Malo se sad bucnula ali opet mislim da je bolja od drugih
Jel se može vjerovati slikama da onako izgledaDobra. Trudi se. Bio sam kad je bila u Sarajevu. Malo se sad bucnula ali opet mislim da je bolja od drugih
Po meni je istaJel se može vjerovati slikama da onako izgleda
Odlicna. Nadam se da ce meni za Split
REALno je da je 3-0 za Želju
Hahaha prejako..Isto mu i ja kazem..Nedaj se tebra imas svoju bracu uvijek uz tebe..Ali da fataju internet penjuci se po drvecu hahahah prejakooo..top..Brate ne znam što se trošiš na buzdovane iz zatucanih sredina gdje još ganjaju ovce po njivama dok ih čuvaju i hvataju internet penjući se po drveću . I palamude ovde a ni za Čunga Lunga žvake nemaju a kamo li da imaju sex sa Crystal,Crnkom ...pusti ih neka se grudvaju sami sa sobom. Imaš moju podršku ...
Piše da je u tz, nešto mi nejsano ali ajd. Ovi što su bili, dolazi li u goste, vremena baš i nemam da šetamOdlicna. Nadam se da ce meni za Split
I to koristi boga pitaj čije imeNe razmjenjivati broj sa Harisom Jahicem, nije uzvratio broj
Nisi skontala, ne govorim za tebe nego za MostarcaDa li so t
crystal je psihopata na maminom budžetu? To jeste tako. Kako si me provalio????????
Podjebaje te jer si smradNisi skontala, ne govorim za tebe nego za Mostarca
Dolaze uskoro provjerena informacijaSta je sa trebinjkama jesu li jos u poslu?
Tenk juri veliku macku. BrateeHahaha prejako..Isto mu i ja kazem..Nedaj se tebra imas svoju bracu uvijek uz tebe..Ali da fataju internet penjuci se po drvecu hahahah prejakooo..top..
Frajer mi poslao broj od Narkomanke Jasne sa alipašina i hoće da mu uzvratim broj.Pa kralju prvo Jasnu svako zna i niko ne jebe.A drugo nije posteni da jebes Jasnu narkomanku pa onda ovu cistu i urednu djevojku od koje bih ti ja broj dao.Ne razmjenjivati broj sa Harisom Jahicem, nije uzvratio broj
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|