Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti stvarno nemaš smisla za humor, sve shvataš lično i preozbiljno...opusti se bre...uživaj u životu..ja ne znam jebavat, zato pitam za lizanje, platiću sve urednoDruže tebi lik je bio napisao da čeka da mu svoju nanu dovedeš i ti nisi ni reagovao na ovo
Kakvo bre lizanije, meni bih bila sramota i da prođem pored tebe
Javi seKorektni korisnici neka se jave za razmjenu za Banja Luku. Samo kontakti koji nisu na oglasima dolaze u obzir.
Odblokiraj me sjedam u auto i dolazim u tuzluu Tuzli sam danas do 18:30 ️
Odblooooukiraj me boona moram te probati kad ces u Mostar većPisala sam već.
Sutra
Svega ti Crystal ko je ovaj lik....ja koliko znam psihopata na maminom budzetu...ruzan ko lopovOdblooooukiraj me boona moram te probati kad ces u Mostar već
Pozz Crystal. Dolaziš li kada u okolinu Zenice?Jeste tako.
Ali šta ćemo, kad je tu Turska (bosanska) serija
Cao.u Tuzli sam danas do 18:30 ️
Nemogu bit ružniji od tebe nikakoSvega ti Crystal ko je ovaj lik....ja koliko znam psihopata na maminom budzetu...ruzan ko lopov
100% mostarac promjenio ime ovde. Samo je on debil koji ovako piseSvega ti Crystal ko je ovaj lik....ja koliko znam psihopata na maminom budzetu...ruzan ko lopov
Kreteninjo ka nozi100% mostarac promjenio ime ovde. Samo je on debil koji ovako pise
crystal je psihopata na maminom budžetu? To jeste tako. Kako si me provalio????????Svega ti Crystal ko je ovaj lik....ja koliko znam psihopata na maminom budzetu...ruzan ko lopov
>>nemaš smisla za humorTi stvarno nemaš smisla za humor, sve shvataš lično i preozbiljno...opusti se bre...uživaj u životu..ja ne znam jebavat, zato pitam za lizanje, platiću sve uredno
Ako ti trebala pomoć za pronalazak stana javi>>nemaš smisla za humor
E ko me zna, gle šta lik piše
Jel može to lizanje, da znam, da se pripremim psihički...>>nemaš smisla za humor
E ko me zna, gle šta lik piše
Doboj?u Tuzli sam danas do 18:30 ️
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|