Haris Jahić
Active member
kralju procitaj prethodni komentar ovom levatu sto sam napisaoI to koristi boga pitaj čije ime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kralju procitaj prethodni komentar ovom levatu sto sam napisaoI to koristi boga pitaj čije ime
Onako,mrtvilo,za stoju se bas i ne trudiJe li išao neko kod Sonje na masažu u lukavicu.Kakva je i koja je tarifa.LP
Ja sam cuo i da ti smrdis, ne kupas se, usafunjo se...al stvarnoPodjebaje te jer si smrad
Salji broj ako nije onaj stariDolaze uskoro provjerena informacija
Stigla ?Pisala sam već.
Sutra
I trasis od mene da mi poližeš… Fonomenslen sePotražujem žensku osobu a da je: Kulturna,fina, povučena, neiskusna djevojka ili žena, za diskretno upoznavanje, druženje i nešto više...molim prostitutke da se ne javljaju...ponude u pp..hvala
Kad dolaziš u Mostar?Ćao momci, u Banjaluci sam do subotee uvece.
Maja-25 godina
170/60/ grudi 4
Nudim oral I klasuku pola sata je 70e...
Ne nudim nikakve fetiše I neću ići u druge gradove
Poziv ili whatsapp poruka na 065069410
Kada ti dolazis - pusti Maju hahahKad dolaziš u Mostar?
Pile mojeKad dolaziš u Mostar?
Tigre lijepi, jesi bio sa onom udovicom? Što joj ime počinje sa NKada ti dolazis - pusti Maju hahah
Kad budem stavila oglas, znaci sa sam stiglaKada ti dolazis - pusti Maju hahah
Ako sinu Sarajevu ajd na SexKolega moj je bio prolazio preko Sa, nisam mogla propust priliku pa sad se moram naspavat
Zar nemaš svoj auto? Tj rent a carKolega moj je bio prolazio preko Sa, nisam mogla propust priliku pa sad se moram naspavat
Nije jedini, na mene crystal stavila nevidljive kandže i ne puštaNista buraz, izgleda ovdje je cesta pojava da ljudi se zaljube u prodavačice ljubavi pa nece broj da podjele sa rajom
Ćao momci, u Banjaluci sam do subotee uvece.
Maja-25 godina
170/60/ grudi 4
Nudim oral I klasuku pola sata je 70e...
Ne nudim nikakve fetiše I neću ići u druge gradove
Poziv ili whatsapp poruka na 065069410
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|