BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Pa nista onda ti zeni druze takvu i budi sretan, kreni od ovih kraj puta pa nadalje😂
Bez uvrede ali razmisljanje ti je nivo pubertetlije, nije sve u seksu...
Ja licno imam mogucnost da koliko toliko izaberem i potrudit cu se da izaberem ono sto je u mom dometu a to znaci da me ne vara, ne bruka i da me postuje i da nije kurva koja se jebavala za pare, snimala dok se jebavala za te iste pare i slicno 😂, a da li je nevina ili ne to nemam potrebu da zahtjevam jer ni sam nisam takav tako da, takvu zelim i takvu zenim , cak ni da se sa takvom zabavljam, za ruku da vodim i da je roditeljima i prijateljima predstavljam nemam zelju, zna se za sta su takve ribe i ribice 👍
No, neka svako radi sta zeli, demokratija je, svako ima pravo da radi sta zeli, pozzz
Svako ima svoj stav.
Ja recimo kad bi imo izbor izmedju kurve koja ne zvoca,zeza se i postuje me i postene zene koja mi zvoca i diže nosinu izabro bi kurvu.
Ko sta voli nek to i ganja ja volim jednostavnost.

To je vec tragedija, da neko ozeni kurvu koja se jebavala za pare ko zna sve sa kim i koliko dugo, e to je tragedija, jadan covjek 🤦
Ko zna i taj što je nju oženio koga je sve jebavao dok se nije oženio to je tragedija jos veca, jadna zena.
Ima ona sličan sličnog pronađe i to je viša sila, nemaš ti sta da gledaš i sudis ko je sta radio dok se nije primirio-la to govori samo o tebi da si najgori.

Svaka čast za temu.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh