Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može brojImate li neku foto, čuo sam se s njom, ali eto da vidim kako izgleda.
Ako ima ko ovako nešto dajem brojeve u TuzliPozz, moze broj od milfare ili ciganke? Orasije, bosanski samac?
Može broj i meni
Gdje je krystal trenutno koji gradOko 17.00h bio kod Krystal, sta reci picka da ima krila bila bi ko avion. Prezadovoljan uslugom: oral, sex sve je na visokom nivou. Za ove u Sarajevu jedna recenzija za ovu Brazilku Aly: jedno od najgorih iskustava koje sam platio, treba se sekunde ne trudi oral los, sex kao da je ona meni platila a ne ja njoj.
Nemam brate, i ja sam u nedoumici ko je koImate li neku foto, čuo sam se s njom, ali eto da vidim kako izgleda.
Banja LukaGdje je krystal trenutno koji grad
Javi se u inboxNeki kontakt za Tesanj
Aly je Kolumbija, a ostalo si u pravu, s tim sto se ona bas jeftino moze dogovoritOko 17.00h bio kod Krystal, sta reci picka da ima krila bila bi ko avion. Prezadovoljan uslugom: oral, sex sve je na visokom nivou. Za ove u Sarajevu jedna recenzija za ovu Brazilku Aly: jedno od najgorih iskustava koje sam platio, treba se sekunde ne trudi oral los, sex kao da je ona meni platila a ne ja njoj.
Ne bih sa njom vise ni da ona meni plati, a nije bas ni jeftinaAly je Kolumbija, a ostalo si u pravu, s tim sto se ona bas jeftino moze dogovorit
Ne bacaj pare, ne vrijedi. Bio ljetos kod nje, ni upola ko na slikama.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|