Jel toliko ruzna ili usluga 0?Nizasta nije ivana vise ces dobiti ako neides kod nje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel toliko ruzna ili usluga 0?Nizasta nije ivana vise ces dobiti ako neides kod nje
MozeBanja Luka, razmjena, samo ozbiljni
Что. некоторые живут в отелях. для безопасности. Но отели в центре дорогие.Люди, а можно ли шлюхе жить в отеле, а не в квартире или квартире?
Možda doslovno drkaju kad ti pišuDanas sam u Istocnom Sarajevu od 17h
Zakazite vase termine na w.app +387644435793
I molim ove sto se jave samo da pisu(drkaju) da ne oduzimaju i sebi i meni vrijeme...
Prati je na instagramu tupanezna li itko di je ilma trenutno? ne zelim je zvat bzvz
nije aktivna tamo, ti no-liferu na 44. accountu, treba te permabannat i tebe i cijeli mostarski ipPrati je na instagramu tupane
Ako zakažem u 7h to znači da su ga prije mene 3-4 već metnulaDanas sam u Istocnom Sarajevu od 17h
Zakazite vase termine na w.app +387644435793
I molim ove sto se jave samo da pisu(drkaju) da ne oduzimaju i sebi i meni vrijeme...
Napiši cijenu i uslugu koju radiš pa te nećemo drkati!?Danas sam u Istocnom Sarajevu od 17h
Zakazite vase termine na w.app +387644435793![]()
Majmuneeenije aktivna tamo, ti no-liferu na 44. accountu, treba te permabannat i tebe i cijeli mostarski ip
Odnosi se na SarajevoBio sam danas na sastanku sa nekim advokatima. Onako u prici su spomenuli da imaju klijenata koji su optuženi za razbojništvo nad kurvama iz Ukrajine Rusije.....da je ovo pitanje prostitucije bas u fokusu. I možda se prste i portali..
Aj ne smaraj ljude bolan. Na instagramu je odjednom nema.Prati je na instagramu tupane
Pićkica ti je u gaćicama, kada bi bio tako ko ti vjerovatno bi smjeo ici negdje ovako ne smijem nigdje jbga.pickice nemoj ici onda ako se bojis batina,budi kuci i uzivas u svom miru
Kontas?
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |