Neka hvala , ne bi da ti posao kradem.Radije bi da ti budes WC solja a ja da ti se istovarim , imas iskustva a meni je strano.Jesam dobila, hoćeš li to da pojedeš? Daću ti 150e da imaš za kurve![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka hvala , ne bi da ti posao kradem.Radije bi da ti budes WC solja a ja da ti se istovarim , imas iskustva a meni je strano.Jesam dobila, hoćeš li to da pojedeš? Daću ti 150e da imaš za kurve![]()
Postovanja ?Pavijane pokaži malo poštovanja
Postavi nam ovdje to gutanje govana da vidimoPostovanja ?
Postuje se majka , ova igra ulogu vodokotlica.Guta govna ko šljive.
Ne znam da li si upratio ali ja sam diskutovao sa forumasima , a serulja je nicim izazvana mene pocela vrijedjati.
Jaoooo kako mi ga zao, povredjen je, idi plači mamiPostovanja ?
Postuje se majka , ova igra ulogu vodokotlica.Guta govna ko šljive.
Ne znam da li si upratio ali ja sam diskutovao sa forumasima , a serulja je nicim izazvana mene pocela vrijedjati.
to je ovaj broj +7 993 363‑40‑34 ? javim se veceras oko 22-23 ako nije kasnoJavi se na br
Neče ona nidžeKristal dali čete navraćati u Tuzlu možda
I ako hočete kojeg datuma
Hvala lijepo.
Kristal dali čete navraćati u Tuzlu možda
I ako hočete kojeg datuma
Hvala lijepo.
Mislim da je šićka petlja razbijena ako se ne varamU ovaj sport se ne ide sa 100 maraka...moze al na šickoj petlji...i prijedorskoj...cure koje drze do sebe...imaju...svoj rang i klasu..a cena bira klijantelu..
Mostarac aCrystal je pilence moje
Čekam je u Mostaru
Sta bi tebi mi Mostarci radili, nemas pojma.Mostarac a
Pa sta je on jadan krivMa fuj, nikad ih ne primam ili tražim duplu cenu![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|