Ivan_8383
Member
Koliko je reklamiras cccSnjeza...066927363...300 maraka sat...iral.i klasika...ima svoj prostor...higena na nivou...kondom obavezan...ordinira od 8...do 16...vikendom po dogovoru...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko je reklamiras cccSnjeza...066927363...300 maraka sat...iral.i klasika...ima svoj prostor...higena na nivou...kondom obavezan...ordinira od 8...do 16...vikendom po dogovoru...
Deset...poruka mi stiglo u pp...tesko im da prelistaju forum...rako da svima odgovorim..a objavljuju...sve i svasta o njoj a traze brojeve...Koliko je reklamiras ccc
Snjezo, tj Mico, skupa si. Ne reklamiraj se bzvz. Ne vrijedis više od 150 km i to je maxSnjeza...066927363...300 maraka sat...iral.i klasika...ima svoj prostor...higena na nivou...kondom obavezan...ordinira od 8...do 16...vikendom po dogovoru...
Snježo skupa si, ne vrijediš… ha ha haSnjeza...066927363...300 maraka sat...iral.i klasika...ima svoj prostor...higena na nivou...kondom obavezan...ordinira od 8...do 16...vikendom po dogovoru...
Ti mozes kole i ustediti....izdrkaj...nemoj kvariti naviku...gresos u poredjenju al to je do tebeSnjezo, tj Mico, skupa si. Ne reklamiraj se bzvz. Ne vrijedis više od 150 km i to je max
Uvijek je bilo svako svome jatu letiSad si mi još draža
Ma vrhunskaKakva je usluga
Ko ti trese kavez ?U tvom slučaju bolje da drkas ceo zivot. I ne daj boze da ikad svršiš u ženu, biće katastrofa ako bude još jedan kao ti
Pavijane pokaži malo poštovanjaKo ti trese kavez ?
Dobila ? Odavno ti se neko nije iskenjao usta ? Reci , ima dobrovoljaca…
Koliko iskrenih prijatelja ima Sneza...cim joj spomenes ime odmah se javljaju...kolegice...sa profilima za nedaj ,,,boze,,,da ju podrze....dakle na osnovu ovoga se vidi da je Snjeza...kraljica...Snjezo skupa si i ne vrijedis te pare
Snjezo, tj Mico, skupa si. Ne reklamiraj se bzvz. Ne vrijedis više od 150 km i to je max
Jesam dobila, hoćeš li to da pojedeš? Daću ti 150e da imaš za kurveKo ti trese kavez ?
Dobila ? Odavno ti se neko nije iskenjao usta ? Reci , ima dobrovoljaca…
Neka hvala , ne bi da ti posao kradem.Radije bi da ti budes WC solja a ja da ti se istovarim , imas iskustva a meni je strano.Jesam dobila, hoćeš li to da pojedeš? Daću ti 150e da imaš za kurve
Postovanja ?Pavijane pokaži malo poštovanja
Postavi nam ovdje to gutanje govana da vidimoPostovanja ?
Postuje se majka , ova igra ulogu vodokotlica.Guta govna ko šljive.
Ne znam da li si upratio ali ja sam diskutovao sa forumasima , a serulja je nicim izazvana mene pocela vrijedjati.
Jaoooo kako mi ga zao, povredjen je, idi plači mamiPostovanja ?
Postuje se majka , ova igra ulogu vodokotlica.Guta govna ko šljive.
Ne znam da li si upratio ali ja sam diskutovao sa forumasima , a serulja je nicim izazvana mene pocela vrijedjati.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|