Meni odlična, naravno ovo je totalno drugačija usluga, nije seks. Maksimalno te opusti i dovede do vrhunca. Svakako imam namjeru da ponovim, svaka preporuka od mene.Kakva je usluga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni odlična, naravno ovo je totalno drugačija usluga, nije seks. Maksimalno te opusti i dovede do vrhunca. Svakako imam namjeru da ponovim, svaka preporuka od mene.Kakva je usluga
Koja je cijena?Meni odlična, naravno ovo je totalno drugačija usluga, nije seks. Maksimalno te opusti i dovede do vrhunca. Svakako imam namjeru da ponovim, svaka preporuka od mene.
Ma fuj, nikad ih ne primam ili tražim duplu cenuPlatio prostitutku u Beogradu i jedva izvukao živu glavu
BEOGRAD - Beogradska policija traga za trojicom mladića koji su osumnjičeni da su sinoć opljačkali državljanina Rusije (47) i to u jednom stanu koji je iznajmio kako bi proveo veče sa prostitutkom.www.nezavisne.com
Zar tako ti o braći svojoj?! Nemoj samo da te Nebeski narod čuje, jer odmah će da te izdajnicom proglaseMa fuj, nikad ih ne primam ili tražim duplu cenu
Tebra ako nisi kreso par mjeseci nepitaš kakva je! Izlizala se 40god ima, ništa specijalno meni.Kakva je ova Lenka iz B.luke?
3ca namlatila i opljačkala brata Rusa ej Putina kidaj bratske vezeZar tako ti o braći svojoj?! Nemoj samo da te Nebeski narod čuje, jer odmah će da te izdajnicom proglase
#nasiRusa300milijuna
Više puta sam govorila da ni jedan on mojih nije Rus, jedino da se su rodilo tamo pa i mene.Zar tako ti o braći svojoj?! Nemoj samo da te Nebeski narod čuje, jer odmah će da te izdajnicom proglase
#nasiRusa300milijuna
Nebeski narod već lepi naljepnice po Beogradu da su Rusi - dezerteriZar tako ti o braći svojoj?! Nemoj samo da te Nebeski narod čuje, jer odmah će da te izdajnicom proglase
#nasiRusa300milijuna
Sad si mi još dražaNisam nacista, al svaki put kad vidim Rusa, pevam himnu Ukrajine
U tvom slučaju bolje da drkas ceo zivot. I ne daj boze da ikad svršiš u ženu, biće katastrofa ako bude još jedan kao tiSta je ovo ne mozes ove migrantke jebati 30min ispod 150Eura pa nije Doha mamu jebale , bolje drkati.
Neko nešto za BL provjereno , može u inbox .
Snjeza...066927363...300 maraka sat...iral.i klasika...ima svoj prostor...higena na nivou...kondom obavezan...ordinira od 8...do 16...vikendom po dogovoru...Neko nešto za BL provjereno , može u inbox .
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|