Ivan_8383
Member
Pa napiši gradPozdrav svima,nova sam na forumu..Imam 23 godine,zainteresovani momci neka se jave na viber broj 0644435793Necete se pokajati
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa napiši gradPozdrav svima,nova sam na forumu..Imam 23 godine,zainteresovani momci neka se jave na viber broj 0644435793Necete se pokajati
![]()
Daleko, aj u MostarSarajevo
Ako ste novi red bi bio i da kažete gdje ćete se javiti kako kontakt. posto se na poziv nejavljate.Pozdrav svima,nova sam na forumu..Imam 23 godine,zainteresovani momci neka se jave na viber broj 0644435793Necete se pokajati
![]()
Napisala je da na viberAko ste novi red bi bio i da kažete gdje ćete se javiti kako kontakt. posto se na poziv nejavljate.ili da se vec kajemo u startu
Mudonja vas podjebavaAko ste novi red bi bio i da kažete gdje ćete se javiti kako kontakt. posto se na poziv nejavljate.ili da se vec kajemo u startu
Aj evo mozda i odgovoriNapisala je da na viber
Snježo tih 100 KM što spominješ ti i jeste realna cijena. I vrijediš svake marke… ha ha haU ovaj sport se ne ide sa 100 maraka...moze al na šickoj petlji...i prijedorskoj...cure koje drze do sebe...imaju...svoj rang i klasu..a cena bira klijantelu..
koji ti je ovo profil vec po redu btj??Daleko, aj u Mostar
Koji treba zbog izmeta poput tebe koji prijave pa se moram heklat i novi pravitkoji ti je ovo profil vec po redu btj??
Drug Mica je pojebao vise picke nego pola foruma zajednoSnježo tih 100 KM što spominješ ti i jeste realna cijena. I vrijediš svake marke… ha ha ha
Crnkina drugarica, je li tako?Pozdrav svima,nova sam na forumu..Imam 23 godine,zainteresovani momci neka se jave na viber broj 0644435793Necete se pokajati
![]()
I mene zanimaImaš li Broj?
Stvarno si svo ovo vrijeme bila cak i simpaticna sa tim nakurcenim stavom i bahatošcu ali nicim izazvano , bez i jednog povoda prozivati mi pokojnu majku je bas ono jadno da te treba fino nagraditi.2x razmisli hoces li doci u Sarajevo ikad vise.Ako je se oslobodila od pranja šolja na pumpama![]()
Sta lizao,jeo govna ko tulumbe.
koji si kreten , dno
registrovao se da napise,osvecuje se vjerovatno jer dobio nije a ocekivaokoji si kreten , dno
Činilo mi se da smo imali sukob ranije.Stvarno si svo ovo vrijeme bila cak i simpaticna sa tim nakurcenim stavom i bahatošcu ali nicim izazvano , bez i jednog povoda prozivati mi pokojnu majku je bas ono jadno da te treba fino nagraditi.2x razmisli hoces li doci u Sarajevo ikad vise.
A, jesmo.Ko se tebi obratio srdaro popišana ?
Ako si se pronašla , idi u Čečeniju neka te jedan lik piša sa tri kurca , jer ti je to egzotika.
Sere po tebi a očekuje da mu šutišA, jesmo.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|