Skocis mi na kur** luzeruodjebi u skokovima luzeru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skocis mi na kur** luzeruodjebi u skokovima luzeru
Pere li se?Nista specijalnoova ana 23 23 , pozuruje, limitirana ima mnogo ogranicenja, brzo se umori i dosadi joj kao da džabe radi, a ovamo kao i svaka rava trazi pare unaprijed.
Da ne bude da je hejtam nije ona toliki gabor ima guzu odlicnu za dogy style ali za tu cijenu usluge i kvalitet ne vrijedi i ne bih išao ponovo. Prostor u kojem radi također nije na higijenskom nivou.
Ako je to Natalia što ima na EGE profil, plavuša, provjereno je dobra, nisu njene slike na profilu ali je dobra, ima zečiju usnu, mlada, par tetovaža, grudi prirodne, povelike, zgodna, dobro pušenje, aktivna u sexu, voli grublju akcijuHoce samo u hotel i ne salje slike da vidis valja li nego “zgodna sam ja ne brini”
Zajebi ti tu pricu
Haha ma jok, nidje veze drug ako imas para na bacanje i živaca trpiti prenemaganje i ogromne limite i ogranicenja neka onda ide ko hoće nije sve ni tako crno kao crna ana 23 23. Guzara je top ali se ne isplati iskreno.Pere li se?
Nisam niti bi, milion uvjeta a traži puno para, njen otrcani argument je da je njena roba i cijena, pa eto joj je a panjevi nek joj iduHaha ma jok, nidje veze drug ako imas para na bacanje i živaca trpiti prenemaganje i ogromne limite i ogranicenja neka onda ide ko hoće nije sve ni tako crno kao crna ana 23 23. Guzara je top ali se ne isplati iskreno.
Ma ljubav se zove imenom tvojimZaboravih reci na neke poruke ne odg cisto zbog sebe..
Bit ce samnom na jahti a jest cemo i cevape..mi bosanci se snadjemo na sred oceana da ga potpalimo..Ja kontam zovu na jahtu neka egzotična putovanja a oni na ćevape eee Bosno tugo moja
Ice bar je kod City?Mostarci jel istina da se neka plava radical u premieru kod ice bar daje ak dobijes solidnu love
Take price cujem
Nekad zavisi druze na sta i neko od nas lici..Vidim ovdje dosta raje trazi broj nekih ciganki nekih debelih drolja..Zamisli onda kakvi su to likovi (rugobe)..Haha ma jok, nidje veze drug ako imas para na bacanje i živaca trpiti prenemaganje i ogromne limite i ogranicenja neka onda ide ko hoće nije sve ni tako crno kao crna ana 23 23. Guzara je top ali se ne isplati iskreno.
Kapetan Bele ladje drago mi je zbog vas dvojeBit ce samnom na jahti a jest cemo i cevape..mi bosanci se snadjemo na sred oceana da ga potpalimo..
JeIce bar je kod City?
Ljepša je CrystalMa ljubav se zove imenom tvojim
Nisam gledao, ne ulazim u kladionice
Ne znam brate nisam bio kod Crystal iskreno...Bio kod nekoliko njih..al ima godina od ane ne idem dalje hahahLjepša je Crystal
Nisam bio u Ane, a ni crystal nije bilo sexa al m se svidjela kao osobaNe znam brate nisam bio kod Crystal iskreno...Bio kod nekoliko njih..al ima godina od ane ne idem dalje hahah
Ma cim nisu njene slike odmah me ne zanimaAko je to Natalia što ima na EGE profil, plavuša, provjereno je dobra, nisu njene slike na profilu ali je dobra, ima zečiju usnu, mlada, par tetovaža, grudi prirodne, povelike, zgodna, dobro pušenje, aktivna u sexu, voli grublju akciju
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|