Sarajevo
ponedeljak 15h-20h
Utorak 15h-20h
Srijeda 15h-20h Sofija i ja samo trojke!
066-141-783
#crnka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sarajevo
ponedeljak 15h-20h
Utorak 15h-20h
Srijeda 15h-20h Sofija i ja samo trojke!
066-141-783
#crnka
Nije ni vama curama lako kad vidim kakvi tokmaci ovdje pišelu
HahahahaNije ni vama curama lako kad vidim kakvi tokmaci ovdje pišelu
Dobre ste pičke, šteta što ste gadjive, gdje bi vam bio kraj da radite "prave" trojkeNe podvodim nego radimo zajedno ne uzimam ja pare za nju nego dijelimo po pola a i ona kuca na telefonu smo istom tako da to nije podvodjenje samo ona slabije radi nema vremena. A i sta te boli kurac tebi da se pravdam. Bolje ti je sto plamudis ovde i ti i ovi koji plamude da nesta izjebete a ne da tu seres ko koga podvodi i da li podvodi.
Ne palamudi puno nego da stavi negdje ako imas para a vjv nemas jer palamudis
Jazavac tišinaHahahaha
Kao na primer ti
Mlitavi jazavac ti u gaćamaJazavac tišina
Stavit ce tebi al lisice polakoNe podvodim nego radimo zajedno ne uzimam ja pare za nju nego dijelimo po pola a i ona kuca na telefonu smo istom tako da to nije podvodjenje samo ona slabije radi nema vremena. A i sta te boli kurac tebi da se pravdam. Bolje ti je sto plamudis ovde i ti i ovi koji plamude da nesta izjebete a ne da tu seres ko koga podvodi i da li podvodi.
Nesta seljanko nepismena ne kaze se nesta mnogo se zna o tebi i vise nego sto mislis i kako se zoves i gdje zivis al ces snove na kraju u cuzi da mastas o njima a ne da ostvarisStavit ce tebi al lisice polako
Pa kad Mostarac previše priča…Cristal nema na forumu od kako je izasla sa mostarcem hahahahhah
Da, bio sa njom vani na piću nije bilo sexa, cura je prva liga kao da je znam godinu ili dužeNa more gluposti joje citam danima,
Evo i jedna recenzija
Crystal
Komunikacija 10/10
Gostoljubivost 10/10
Izgled 10/10
Sex 10/10
Cura je u Mostaru jos kratko i necete pozaliti biti u njenom drustvu.
Pozdrav
Crystal kad je bila sa Milošom bila je sa gayomJeli vidio od vas iko zensko i picku u zivotu osim ove cristal?
Hahaha još jedan debil je stvarno pomislio da sam bio u Sarajevu sa Cry..
Krades mi ove izraze palamudi ahhahahaha...tačno se sami prepoznaju...palamudi palamude...i znaš šta je još novo...što ovde dva-tri profila koristi jedna te ista osoba. Samo pročitaš način pisanja skontaš da ista osoba piše.Zamisli tek te bolesti jbt.Ne podvodim nego radimo zajedno ne uzimam ja pare za nju nego dijelimo po pola a i ona kuca na telefonu smo istom tako da to nije podvodjenje samo ona slabije radi nema vremena. A i sta te boli kurac tebi da se pravdam. Bolje ti je sto plamudis ovde i ti i ovi koji plamude da nesta izjebete a ne da tu seres ko koga podvodi i da li podvodi.
Napiši ihKrades mi ove izraze palamudi ahhahahaha...tačno se sami prepoznaju...palamudi palamude...i znaš šta je još novo...što ovde dva-tri profila koristi jedna te ista osoba. Samo pročitaš način pisanja skontaš da ista osoba piše.Zamisli tek te bolesti jbt.
ovo ne kontam koliko bolestan i napaćen trebaš biti da želiš nekome da bude uhapšen ili da nešto ovako pišeš. Šta tebe briga šta cura radi sa svojom pičkom i dal zarađuje na njoj. Haman nemaš dovoljno da platiš pa si pokušavao se cjenkat za jeftinije ili bi možda džabe da dobiješ pa si sad frustriran.Nesta seljanko nepismena ne kaze se nesta mnogo se zna o tebi i vise nego sto mislis i kako se zoves i gdje zivis al ces snove na kraju u cuzi da mastas o njima a ne da ostvaris
Jeli vidio od vas iko zensko i picku u zivotu osim ove cristal?
I sve da je uhapse, ovdje u Mostaru plate kaznu 1000 do 2000 maraka ne sjećam se koliko tačno, jedino ako podvodiš onda ideš u zatvorovo ne kontam koliko bolestan i napaćen trebaš biti da želiš nekome da bude uhapšen ili da nešto ovako pišeš. Šta tebe briga šta cura radi sa svojom pičkom i dal zarađuje na njoj. Haman nemaš dovoljno da platiš pa si pokušavao se cjenkat za jeftinije ili bi možda džabe da dobiješ pa si sad frustriran.
vidjeli i jebali al Crystal nudi više u trenutnoj ponudi i nije gadljiva
Laki je malo nervozanNe podvodim nego radimo zajedno ne uzimam ja pare za nju nego dijelimo po pola a i ona kuca na telefonu smo istom tako da to nije podvodjenje samo ona slabije radi nema vremena. A i sta te boli kurac tebi da se pravdam. Bolje ti je sto plamudis ovde i ti i ovi koji plamude da nesta izjebete a ne da tu seres ko koga podvodi i da li podvodi.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|