OglasnikBoy
Active member
Ne zna se ko je jadniji, kladionicari koji se predstavljaju kao kurve ili oni koji pitaju za X bon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
100 puta receno, cim spomene xbon to treba odmah blokiratDjevojka traži x bon ali da prekrijem 4 zadnja broja i dam joj uživo.Da li je fake
Nije fake slobodno pusti ti njih ljubomorniDjevojka traži x bon ali da prekrijem 4 zadnja broja i dam joj uživo.Da li je fake
Jel' se ti sam oblacis ili imas nekoga da ti pomogne oko toga?Djevojka traži x bon ali da prekrijem 4 zadnja broja i dam joj uživo.Da li je fake
Ma kakviJoj kad bi vas dvije ugovorile tu trojku išlo bi to kao podmazano u bukvalnom smislu. Mozda bi i Crnka vidjela uživo sta znaci trojka jer pretpostavljam da ti znaš, ona bas i ne.
Putinovi zakoniMa kakvi
U Rus niko neće tb ruku da pruže ako budu saznali da si ikad lizao pičku
Ja pazim da ostanem poštena![]()
Jel neko zna jel ona Ena Sukalo jos u poslu ?
too cheap to be tru, al provjeris i onako nije na X-BonMože li potvrditi je li ovo fejk ili ne. Kaze da uzima kas u stanu i da je u BL do jula (rekla mi je dio grada). Nece da mi posalje sliku iz carsije ali hajde.Pogledajte prilog 11159
Nije tražila xbontoo cheap to be tru, al provjeris i onako nije na X-Bon
X-Bon i profil i u Tuzli, Doboju, Zenici
Ide provjeratoo cheap to be tru, al provjeris i onako nije na X-Bon
X-Bon i profil i u Tuzli, Doboju, Zenici
U pauzama između droge i kockarnica..daJel neko zna jel ona Ena Sukalo jos u poslu ?
Ide provjera
o jesi retardiran.. zamisli radis za platu i gazda ti donese xbon koji moras ici da unovciss..Djevojka traži x bon ali da prekrijem 4 zadnja broja i dam joj uživo.Da li je fake
o jesi retardiran.. pa ako nije trazila idi i jebi zast zapitkujes.. ali nam obavezno napisi kako je biloNije tražila xbon
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|