Mostarac_Infinity
Well-known member
Nee, misa pa na pićePretpostavljam neka vecera za dvoje,sampanjac,ostavio si barem cvaju konobaru bakšiša zbog galantnosti....i sad se spremas za sex...ili je već bio dok si se zaljubio![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nee, misa pa na pićePretpostavljam neka vecera za dvoje,sampanjac,ostavio si barem cvaju konobaru bakšiša zbog galantnosti....i sad se spremas za sex...ili je već bio dok si se zaljubio![]()
Podijeli onda te kombinacije kad vec poznaješ situaciju...
Haahahahah jebes to izdrkam ja njega sam i cvaja u dzep, kad idem idem da nesto ubijem od kurca ne bi se zamaro drkanjimaSudeći po tvojim recenzijama, očigledno uživo nikada žensko nisi ni vidio. Ako te baš zanima trenutna tržišna cijena drkanja je 20,00KM.
Druze ti si PLATIO da je upoznas, kontas razlikuNe seri cura je fantastična, upoznao sam je maloprije sve pet
Podijeli ti meni nesto off forum sto nisam bio dacu i ja tebiPodijeli onda te kombinacije kad vec poznaješ situaciju...
Aj Fino,al ako niste prosetali nista nisi uradio.Ne, vodio je u crkvu na misu![]()
Pa platio je jer je htio to jebi ga i ja bi platio onu Karlyane Menezes koliko god bi mi rekla, da mogu doci do Spanije tako lako, placas ono sto hoces kad imas pare, kad nemas onda nabrajas drugima xdDruze ti si PLATIO da je upoznas, kontas razliku![]()
Vidi kako sere lik sadNajgore nekom ko joj postane dečko a ne zna lik čime se bavi, ljubi je strastno a njoj pišaju u usta![]()
Nisam platio ništa, cura me častila pićemDruze ti si PLATIO da je upoznas, kontas razliku![]()
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAOpa to Mostarac napokon umočio a nije keks u mlijeko i pukao na to preko 100 KM?
E sad počinje novo poglavlje na forumu![]()
Vidi kako sere lik sad![]()
Pa jesi je ljubio u ustaNee, misa pa na piće
Cuo sam jos da ja ona tebi platila da ti popusiNisam platio ništa, cura me častila pićem
Ajde ti garibuOpa to Mostarac napokon umočio a nije keks u mlijeko i pukao na to preko 100 KM?
E sad počinje novo poglavlje na forumu![]()
Never say neverVidi kako sere lik sad![]()
Jebo majku jeste oštećeni, cura platila piće ispričali se i vama to za ne povjerovatCuo sam jos da ja ona tebi platila da ti popusi
Moj grad NS doduse nisam isao 5.6 godina.Iz NS-a, ali trenutno nismo zaj, jer poludio je
Pričaj nam o piću...Jebo majku jeste oštećeni, cura platila piće ispričali se i vama to za ne povjerovat![]()
Bilo je mokroPričaj nam o piću...
Nisam platio ništa, cura me častila pićem
Koji grad te interesuje?Podijeli ti meni nesto off forum sto nisam bio dacu i ja tebi
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|