Vidi kako sere lik sadNajgore nekom ko joj postane dečko a ne zna lik čime se bavi, ljubi je strastno a njoj pišaju u usta![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidi kako sere lik sadNajgore nekom ko joj postane dečko a ne zna lik čime se bavi, ljubi je strastno a njoj pišaju u usta![]()
Nisam platio ništa, cura me častila pićemDruze ti si PLATIO da je upoznas, kontas razliku![]()
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAOpa to Mostarac napokon umočio a nije keks u mlijeko i pukao na to preko 100 KM?
E sad počinje novo poglavlje na forumu![]()
Vidi kako sere lik sad![]()
Pa jesi je ljubio u ustaNee, misa pa na piće
Cuo sam jos da ja ona tebi platila da ti popusiNisam platio ništa, cura me častila pićem
Ajde ti garibuOpa to Mostarac napokon umočio a nije keks u mlijeko i pukao na to preko 100 KM?
E sad počinje novo poglavlje na forumu![]()
Never say neverVidi kako sere lik sad![]()
Jebo majku jeste oštećeni, cura platila piće ispričali se i vama to za ne povjerovatCuo sam jos da ja ona tebi platila da ti popusi
Moj grad NS doduse nisam isao 5.6 godina.Iz NS-a, ali trenutno nismo zaj, jer poludio je
Pričaj nam o piću...Jebo majku jeste oštećeni, cura platila piće ispričali se i vama to za ne povjerovat![]()
Bilo je mokroPričaj nam o piću...
Nisam platio ništa, cura me častila pićem
Koji grad te interesuje?Podijeli ti meni nesto off forum sto nisam bio dacu i ja tebi
Sarajevo i Unsko-Sanski kantonKoji grad te interesuje?
Pa sve jednoj plaćaš kralju da je upoznašDruze ti si PLATIO da je upoznas, kontas razliku![]()
pda ovako jebes zasigurno ili samo popijes kolu i uzivas u razgovoru laganini real madridPa sve jednoj plaćaš kralju da je upoznaš
I kad sa nekom curom izlaziš sa namjerom da je kresneš platićeš večeru,izvesti u grad...potroši ćeš svakako samo pitanje da li ćeš jebati![]()
A nisam garib kao tiPa kako si ti u pitanju je breaking news je kao da su Huti i Palestinci osvojili Tel Aviv maloprije![]()
Polako tek je zakoračio u te vode, nemoj ga demotivisati...Pa sve jednoj plaćaš kralju da je upoznaš
I kad sa nekom curom izlaziš sa namjerom da je kresneš platićeš večeru,izvesti u grad...potroši ćeš svakako samo pitanje da li ćeš jebati![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|