Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cityoflove comPuni naziv te stranice Col?
Tu gubis vrijeme od laznih profila i trandzi.Puni naziv te stranice Col?
I meni se čini da je pobrkao anu mostar i anu crnkuIli si nešto pomiješao ili olajavaš.
Cura uopće nije debela. Nema ni 50 kila.
Odem kad mogaoOvde pojedini samo znaju da prde u ladnu vodu i prave mjehuriće. Ni jedna im ne valja,sve su im kurve,drolje,izivljavali bi se...A sutra ce mozda kuci dovesti ili su već doveli goru deset puta. Nego Mostarac infiniti cekamo tvoj dojam za Crystal ...nemoj da ne odeš sad
Imam ja šta ti imaš ali da je provjerenoNeko za razmjenu brojeva Banjalucka regija?
Prijedor,Banjaluka,Gradiska,Koz.Dubica,Novi Grad?Samo provjereni kontakti.
Pisati u p.p
Pojedini bi pobjegli kada bi golo žensko vidjeli meni se čini Samo znaju da udaraju po tastaturi lijevom rukom (if you know what I mean)Ovde pojedini samo znaju da prde u ladnu vodu i prave mjehuriće. Ni jedna im ne valja,sve su im kurve,drolje,izivljavali bi se...A sutra ce mozda kuci dovesti ili su već doveli goru deset puta. Nego Mostarac infiniti cekamo tvoj dojam za Crystal ...nemoj da ne odeš sad
Mozes li mi reci kako doci do nje,rado bi muzs pocastila i iznenadila
Druze ako je pno tebi dobro ti bi ga u bilo sta ubaciobio upravo top
nagodna pravo ne pozuruje dobra fizicki
400e brate hajte molim vasNeko bio kod ove Mallory?
Jebo majku koliko su ljudi ovi zagorili da ljepse picke od nje nisu vidjeli ahahhahaha pa sine papovkom se u glavu rokajte
RS7Crys da je lijepa i zgodna, jeste. Da je u 4 oka sa njom zanimljivo i da je vrlo simpatična, jeste. A najveću razliku pravi kao kod vozila što kod ostalih imaš samo osnovni paket i to je to, a kod Crys imaš opciju i dodatne opreme ako možeš da platiš
Smaracu mrtvi .Crys da je lijepa i zgodna, jeste. Da je u 4 oka sa njom zanimljivo i da je vrlo simpatična, jeste. A najveću razliku pravi kao kod vozila što kod ostalih imaš samo osnovni paket i to je to, a kod Crys imaš opciju i dodatne opreme ako možeš da platiš
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|