Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BrojjStigle Ukrajinke
Koja anela
Nije to za sirotinjuKakva je ovo fora sa 150 eura pola sata ama bas sve EG. Treba sve to poceti samarati nisu u Londonu picka im materina.
150 € pola sata, 200 € satKakva je sa cijenom
kod trebinjki najbolje bilo jedes,pijes,jebes,zajebajes se za 150/200Kakva je ovo fora sa 150 eura pola sata ama bas sve EG. Treba sve to poceti samarati nisu u Londonu picka im materina.
Jesi bio kod njeloša skroz
šupak ko sunđer
debela neka
15o eura ne vrijedi
Jbga drug ja tražio za stoju i dobio. Puno al takva je situacijaNe vjerujem da vise od 2 lika oni imaju mjesecno.
Ma buraz imam love ali ne dozivljavam picku kao nesto sto vrijedi kao necija mjesecna penzija ovdje.
Ako mize vise info ako treba platit cu nesto me zanima jako mi je vazno
Pisao sam im sta je snjima?kod trebinjki najbolje bilo jedes,pijes,jebes,zajebajes se za 150/200
Kao boga te molim ako imas samo sliku ja cu ti se oduziti kao boga te molimJesi bio kod nje
Već neko vrijeme nisu dostupnePisao sam im sta je snjima?
A da imaju likovi mozga pa ih ignore spustile bi cijenu, al dok ima mazluma koji plaćaju one će derati cijenomKakva je ovo fora sa 150 eura pola sata ama bas sve EG. Treba sve to poceti samarati nisu u Londonu picka im materina.
Upravo.Ne bi im se isplatio boravak ovdje i morale bi se prilagoditi trzistu.A da imaju likovi mozga pa ih ignore spustile bi cijenu, al dok ima mazluma koji plaćaju one će derati cijenom
Može li ista opsirnije u inbImam ja inf za ivanu ljub
I mene Lana zanima cuo sam al niko nista konkretnoJel iko bio sa brineticom_lanom? Iskustva?
Kakva je ovo fora sa 150 eura pola sata ama bas sve EG. Treba sve to poceti samarati nisu u Londonu picka
Jadan, koliko drugo nisi karao? Nedaj sliku budali...Kao boga te molim ako imas samo sliku ja cu ti se oduziti kao boga te molim
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|