BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Momci jel neko bio i sa jednom od ove takozvane nove ponude u Sa sa EGE? Vidim nakav Ruski i Ukrainski broj dominiraju.Ove navodno samo Outcall rade.Po profilima jedno 15 novih treba , ima dobrih riba na prvu ali mislim da realno ili je jedna treba tu ili je neka mandza u pitanju.Ako je neko stupil u kontakt ili cak sta vise bio , neka podjeli iskustvo da ostali be gube vrijeme ili da se aktiviraju.

Btw sta je sa cjenama ove nake žake iz Kolimbije za 30min traze 200Eura lice na Turske Kangale.Omg
Sumnjivo mi je, samo rade kao outcall, trazio slike ili video call, ne odgovori ili samo ponovo posalje prvu poruku. Tako da .... :rolleyes:

Ko voli rimming, može kod ove dame dobiti u kompletu obostrano za simboličnih 2000 evra. 😃😃
Džabe se smijes ima likova kojima je milion eura ko tebi kifla i stalno plaćaju ovakvim za nekakve fantazije, zato i jeste najstariji zanat i najplaceniji daleko sada sto snosi posljedice to je drugo.

Ja danas pisao ani 23 ali nista, niko se ne oglasava, poruke uredno otisle.
A pisale su da rade srijedu trojku.
Koji K

Moze neka đevojka da je iz okoline Travnika ili Viteza ali u glavnom da je bližu Travniku.
Ono sto me privlaći da ima na sebi moderni hiđjab usko i zategnuto. Posto me to privlaći i za to zelim da ima na sebi u susretu s njom ak nije problem.

Neka mi se javi na moj account sve ide po dogovoru.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh