Mostarac_Infinity
Well-known member
Za koju sam to pisao, daj imeZa sve tako devojke sereš pa kad je u poznaš jao zaljubio se prelepa bla bla bla![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za koju sam to pisao, daj imeZa sve tako devojke sereš pa kad je u poznaš jao zaljubio se prelepa bla bla bla![]()
AhahhahaZa koju sam to pisao, daj ime
Čitaj malo svoje poruke pa se javiZa koju sam to pisao, daj ime
ce ti ekipa.. neznas put do jelaha ili sta? ni tam nes jebat nisstAjmo ovakoako nema nista u doboju za...Jel se moze sastavit neka ekipa da odemo u vip klub jelah pa da tamo nesto probamo
Ako si u Doboju sjedi u prvi taxi i pitaj imali staAjmo ovakoako nema nista u doboju za...Jel se moze sastavit neka ekipa da odemo u vip klub jelah pa da tamo nesto probamo
Sve mogu nekako razumjeti u ovo današnje vrijeme ali da ga stavljaš u neku random kurvu bez kondoma to mi baš baš baš nikako ne ide u glavu...Ljudi ja ne znam sta vi plaćate, u Tuzli ima jedan taxista koji mi je nabacio nekih 10-tak djevojaka i svaki put bi platio 100KM sex + 60 stan i prevoz njemu. Svaka je bila top, fizički bolje nego ove sa EGEa, vremenski nisi ograničen, ne treba kondom ako ne želiš.
E fazon je samo sto taj lik neće svakome, garantuje sigurnost djevojkama i samo po preporuci.
ali samo taksisti kod autobuske poznaju situaciju i upute te gdje treba..Ako si u Doboju sjedi u prvi taxi i pitaj imali sta![]()
Sta dogovoris se sa njom da joj djete cuvas a ona na posao?Samo ti zadrži to za sebe![]()
cuvaj taksistu ako ti je lijepo sa njimLjudi ja ne znam sta vi plaćate, u Tuzli ima jedan taxista koji mi je nabacio nekih 10-tak djevojaka i svaki put bi platio 100KM sex + 60 stan i prevoz njemu. Svaka je bila top, fizički bolje nego ove sa EGEa, vremenski nisi ograničen, ne treba kondom ako ne želiš.
E fazon je samo sto taj lik neće svakome, garantuje sigurnost djevojkama i samo po preporuci.
Znas sta ce ti reci taxista. Vodim te na Pale preko ledina tamo živi tamo živi crnka jedinaali samo taksisti kod autobuske poznaju situaciju i upute te gdje treba..
Jeftinoje nego si sam kupovao drogu, ako je znas i to ti radila oda ti je sve jasno. Samo pod uticajim toga...sve mozeRimming da ona tebi? Alma mi je to radila za 100 km više puta![]()
Pa uvjek povuče bijelo tad se jebe naj bolje, vjeruj ne želiš s njom kada ne povuče tada je jebenaJeftinoje nego si sam kupovao drogu, ako je znas i to ti radila oda ti je sve jasno. Samo pod uticajim toga...sve moze
Sve znam, sve isproba, jos kada se nije ono javno jebala, poceli prija nekih 13 godina, zivila preko caffe plaza, u zadnjih 5 godina nisam bio sa njom.Pa uvjek povuče bijelo tad se jebe naj bolje, vjeruj ne želiš s njom kada ne povuče tada je jebena
Blago te, zamišljam kakva je jebačica tad bila još kad je bila čistaSve znam, sve isproba, jos kada se nije ono javno jebala, poceli prija nekih 13 godina, zivila preko caffe plaza, u zadnjih 5 godina nisam bio sa njom.
Sumnjivo mi je, samo rade kao outcall, trazio slike ili video call, ne odgovori ili samo ponovo posalje prvu poruku. Tako da ....Momci jel neko bio i sa jednom od ove takozvane nove ponude u Sa sa EGE? Vidim nakav Ruski i Ukrainski broj dominiraju.Ove navodno samo Outcall rade.Po profilima jedno 15 novih treba , ima dobrih riba na prvu ali mislim da realno ili je jedna treba tu ili je neka mandza u pitanju.Ako je neko stupil u kontakt ili cak sta vise bio , neka podjeli iskustvo da ostali be gube vrijeme ili da se aktiviraju.
Btw sta je sa cjenama ove nake žake iz Kolimbije za 30min traze 200Eura lice na Turske Kangale.Omg
Ja sam koristio usluge ovih Ruskinja, koga zanima vise informacija neka se javi u Pp.Sumnjivo mi je, samo rade kao outcall, trazio slike ili video call, ne odgovori ili samo ponovo posalje prvu poruku. Tako da ....![]()
Zajebavas se, hoćeš da ti posalje ekipu, jebi i uzivaj.Zamisli da napišem njegov broj ovdje, lika bi hapsili za 2 dana, al' haj to, nego bi ja bio osuđen na ove skupo tarifne.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|