Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A što je najgore ovo je još i dobro. Sjećam se ne tako davnog vremena kad nije bilo ni to malo Brazilki, jedan period si bukvalno imao samo matoru Gogu da se javno oglašavala. Pa ako se pojavi neka iole da valja pored nje, to je bio džek-pot.Samo da kazem, Banjaluka je strahota. Drugi najveci grad u BiH i nema nista za naci.
Ne znam ima li nova godina i docek iste kakvog uticaja, ali ovo je blago receno smijesno postalo.
Pa sad...u HRV se još masnije cijene nego kod nas. Biće da nismo toliko glupi kao što vicevi predstavljajuU Sengen zoni ce manje naplacivati... Ali objasni ti to Bosnji...
Jos je to BalkanPa sad...u HRV se još masnije cijene nego kod nas. Biće da nismo toliko glupi kao što vicevi predstavljaju
Kome Mađarska nije daleko tamo su top sa normalnim cijenamaJos je to Balkan
Bio sam prije par mjeseci u Budimpešti, nisu ni one više jeftine kao što su bile. Prije nekoliko godina si mogao bez problema naći u Budimpešti top curu za 50 evra (1h), pa čak i manje, a sad uzimaju 120-150 evra. Plus, teške su za dogovor, jer mnoge pričaju samo mađarski. Ali grad je kao stvoren za seksualne avanture, tu nema priče.Kome Mađarska nije daleko tamo su top sa normalnim cijenama
Kontam da su u Ukraini i Rusiji uvjek povoljneBio sam prije par mjeseci u Budimpešti, nisu ni one više jeftine kao što su bile. Prije nekoliko godina si mogao bez problema naći u Budimpešti top curu za 50 evra (1h), pa čak i manje, a sad uzimaju 120-150 evra. Plus, teške su za dogovor, jer mnoge pričaju samo mađarski. Ali grad je kao stvoren za seksualne avanture, tu nema priče.
Ne zaboravi Bugarsku. Top destinacija za kurvare sa plićim novčanikom. Cure su BRUTALNO dobre, sat košta 40-50 evra na domaćim oglasima, ponuda izdašna, ne stide se, mnoge na oglasima stave čak i sliku lica tako da znaš tačno gdje ideš, jedino treba u širokom luku izbjegavati striptiz barove. Sofija, Varna, Sunčev Brijeg, Zlatni Pjasci... Već mi ide pjena na usta na sam pomen ovih gradova. Zaobiđite jedno ljeto Mediteran, nećete se pokajati, vjerujte mi na riječ.Kontam da su u Ukraini i Rusiji uvjek povoljne
Ima ovih brazilki al kučke lupaju cijene kao da smo Dubai
E jest se nasao ko ce reci retardu, ko je god ovdje spomenuo bilo kakvu ti si pitao hoce li u fojnicu doci.puno je pacenika na ovom forumu desko da bi neko od vas dobio od mene. na zalost ovaj forum je izgubio svoju smisao
Ima li netko broj od ove milfare?Milfara 50 km pola sata ima 57,58godina dobra uredna ako imate provjerene brojeve javite se u p.pPogledajte prilog 10486
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|