Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo ti copy-paste upis od prošli putSutra (srijeda) od 16h do 18h radimo Sorija i ja.
Četvrtak radimo od 15h do 20h isto Sofija i ja.
BICE DOBAR POPUST TA DVA DANA!
066-278-871 whatsapp
#crnka![]()
Nije 50km već 100 km za sat, 60 km pola sata....i to je ona starka sa Otesa.... . Opšte poznato ...Milfara 50 km pola sata ima 57,58godina dobra uredna ako imate provjerene brojeve javite se u p.pPogledajte prilog 10486
Nije kume ja je za 50 pola sata karoNije 50km već 100 km za sat, 60 km pola sata....i to je ona starka sa Otesa.... . Opšte poznato ...
moze broj?Nije 50km već 100 km za sat, 60 km pola sata....i to je ona starka sa Otesa.... . Opšte poznato ...
Neki dan nesto hodam sa kumom kad on mi govori evo ovo je ta i ta funjica Ilma , hljebami bolja ona sa Kobilje glave samo sto je ona mejt.Ta sifonjara bas lose izgleda , nekako vapi papanluk iz nje.Ne sumnjam da se tuca dobro samo nekako me podsjeca na Hemulija iz Mumijevih.Vidjeh danas Ilmu u Scc - Sarajevo
Moze li u pp brojevi tih mladjih?Ocajna je ponuda u Sarajevu bas samo tetke i babe, a ove par sto ih ima mladjih ne javljanu se, drske, lupe cijenu... bolje otici kod ovih strankinja bar su dobre
Jel’ ovo raspored predavanja za narednu sedmicu ? Po ovom rasporedu se da predvidjeti tok zbivanja.Ovaj prvi termin srijeda je top.Jos uvijek uzavrele ribice , i njima interesantno donekle iako sambolski po automatizmu to ide.Ovaj termin cetvrtak 20:00 je termin za dusmane, nakon obilnog karanja i smjene raznih vrsta kurceva , dolazi finalni na red , da mu je 28cm mlohav , nije zanimljiv.Pozeljno da dodje , ostavi pare i izadje ako kako moze.Sutra (srijeda) od 16h do 18h radimo Sorija i ja.
Četvrtak radimo od 15h do 20h isto Sofija i ja.
BICE DOBAR POPUST TA DVA DANA!
066-278-871 whatsapp
#crnka![]()
Dodi u tk i uljecem klizeciUleti sutra u menetu sam cijeli dan
moze broj?
Možete i meni poslati. Hvala.moze broj?
Moze li broj?Nije kume ja je za 50 pola sata karo
Zar je tolika krizaIma li šta u BL hitno potrebno
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |