MladVozac27
Active member
Koja je toJel neko bio kod ove Ines iz Tuzle?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja je toJel neko bio kod ove Ines iz Tuzle?
svi te hvale. kad si slobodna danas ako ti svi hvale da i je uletim u tebeNaravno nemam posla![]()
Ma javljam nego ima puno poziva i poruka ludilo Danas sam sama i sutra , nedelja mozda budemo obje opet u ponudi.Ma ne javlja se
Ma mozePP. Ne moze covjek doc do tebeniti termin bukirat
![]()
A ko kaze da nece legendo , da nas ima 15 ne bi stogle sve koliko ja imam posla. Ne brini se ti za mene ipak sam i opustena i zezancija i higijena na nivou a o ukusima ne treba raspravljati.Ide popust jer neće niko više kod njih dvije.
Mogle bi samo da deugarica dobije slobodno na posluEh da hoces do Tuzle navratiti
Dodji na obuku sa mnom mozesCao drustvo, nova sam. Tek sam se pocela ovim bavit pa eto ako ima neko da bi platio neiskusnu, tu sam.
Zenica i okolina, 20g, crnka. Normalne građe.
Pisite pp
Pa da ne kazete da sam bezobrazna uvijekBlack friday![]()
Eto cim covjek da popust odma serete kako nemamo poslaIde popust jer neće niko više kod njih dvije.
Hahahahaahahaahahahahaahahaahahahaahahahaahaha hitMa toj bojler gorenje iz 90-e da gurnes zjevnula bi.Nema tu pomoci , rašćopana kupusara , ha ga metnes spusti ti se od njene zainteresovanosti.Jednom bio , kad ga je pocela mljackati po ustima kao da je kljukusa sjebo sam se.
Svaka čast ti jedina cijeniš mušterije. A gdje me cijene tu kupujemPa da ne kazete da sam bezobrazna uvijek
Malo novogodisnji popust![]()
I onda je mrmot zamotao čokoladuNedavno sam završio fakultet i pao sam jedan predmet kod jedne profesorice.Znali smo svi da voli kurac ali niko nikad nije povukao prvi korak,naravno ja nisam imao ništa izgubiti pao sam naravno njen predmet...Pitao sam je da li se mozemo nekako dogovoriti za prolaz.I rekla mi je dođeš kod mene i ako se potrudiš prolaziš (živi sama).Kada sam došao kod nje u stan popili smo malo vina i koje žestoko piće kada ju je malo alkohol odradio počela me ljubiti,skidala se lagano ima bujne sise i veliku čvrstu guzu.prvo mi je pušila gutala je do kraja i zahtjevala je da joj svršim u usta.Nakon toga je željela da joj ližem dok ne svrsi i lizao sam joj picu i doveo do ludila,kada je svršila legao sam na leđa,stavio sam joj kurac u guzu i razvaljivao sam joj guzove 10 tak min vrištala je kao luda,svrišio sam joj u guzu i svidjelo joj se.Nakon toga rekla mi je da je pratim do toaleta,rekla mi je da cemo se zajedno okupati i da ce razmisliti da mi da šeticu.Naravno odma sam znao da zeli jos jebačine,naslonila se na mene u tuš kabini i dao sam sve od sebe njena vlažna pička je bila toliko napaljena da me je svakih 5 minuta prskala,dao sam sve od sebe 20 minuta smo se tucali i pogodite sta prošao sam haha i dobio milfaru za povremeno tucanje kada god poželi
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|