Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I onda je mrmot zamotao čokoladuNedavno sam završio fakultet i pao sam jedan predmet kod jedne profesorice.Znali smo svi da voli kurac ali niko nikad nije povukao prvi korak,naravno ja nisam imao ništa izgubiti pao sam naravno njen predmet...Pitao sam je da li se mozemo nekako dogovoriti za prolaz.I rekla mi je dođeš kod mene i ako se potrudiš prolaziš (živi sama).Kada sam došao kod nje u stan popili smo malo vina i koje žestoko piće kada ju je malo alkohol odradio počela me ljubiti,skidala se lagano ima bujne sise i veliku čvrstu guzu.prvo mi je pušila gutala je do kraja i zahtjevala je da joj svršim u usta.Nakon toga je željela da joj ližem dok ne svrsi i lizao sam joj picu i doveo do ludila,kada je svršila legao sam na leđa,stavio sam joj kurac u guzu i razvaljivao sam joj guzove 10 tak min vrištala je kao luda,svrišio sam joj u guzu i svidjelo joj se.Nakon toga rekla mi je da je pratim do toaleta,rekla mi je da cemo se zajedno okupati i da ce razmisliti da mi da šeticu.Naravno odma sam znao da zeli jos jebačine,naslonila se na mene u tuš kabini i dao sam sve od sebe njena vlažna pička je bila toliko napaljena da me je svakih 5 minuta prskala,dao sam sve od sebe 20 minuta smo se tucali i pogodite sta prošao sam haha i dobio milfaru za povremeno tucanje kada god poželi
Šta bi, jel iko od starih članova potvrdio da je ova Kristal sa foruma prava osoba sa pičkom? Malo mi je sus da elitna pušačica kurčeva sudjeluje ovoliko na forumu
Gdje to biloNedavno sam završio fakultet i pao sam jedan predmet kod jedne profesorice.Znali smo svi da voli kurac ali niko nikad nije povukao prvi korak,naravno ja nisam imao ništa izgubiti pao sam naravno njen predmet...Pitao sam je da li se mozemo nekako dogovoriti za prolaz.I rekla mi je dođeš kod mene i ako se potrudiš prolaziš (živi sama).Kada sam došao kod nje u stan popili smo malo vina i koje žestoko piće kada ju je malo alkohol odradio počela me ljubiti,skidala se lagano ima bujne sise i veliku čvrstu guzu.prvo mi je pušila gutala je do kraja i zahtjevala je da joj svršim u usta.Nakon toga je željela da joj ližem dok ne svrsi i lizao sam joj picu i doveo do ludila,kada je svršila legao sam na leđa,stavio sam joj kurac u guzu i razvaljivao sam joj guzove 10 tak min vrištala je kao luda,svrišio sam joj u guzu i svidjelo joj se.Nakon toga rekla mi je da je pratim do toaleta,rekla mi je da cemo se zajedno okupati i da ce razmisliti da mi da šeticu.Naravno odma sam znao da zeli jos jebačine,naslonila se na mene u tuš kabini i dao sam sve od sebe njena vlažna pička je bila toliko napaljena da me je svakih 5 minuta prskala,dao sam sve od sebe 20 minuta smo se tucali i pogodite sta prošao sam haha i dobio milfaru za povremeno tucanje kada god poželi
Sarajevo brtGdje to bilo
Sta bi kada te probudiseNedavno sam završio fakultet i pao sam jedan predmet kod jedne profesorice.Znali smo svi da voli kurac ali niko nikad nije povukao prvi korak,naravno ja nisam imao ništa izgubiti pao sam naravno njen predmet...Pitao sam je da li se mozemo nekako dogovoriti za prolaz.I rekla mi je dođeš kod mene i ako se potrudiš prolaziš (živi sama).Kada sam došao kod nje u stan popili smo malo vina i koje žestoko piće kada ju je malo alkohol odradio počela me ljubiti,skidala se lagano ima bujne sise i veliku čvrstu guzu.prvo mi je pušila gutala je do kraja i zahtjevala je da joj svršim u usta.Nakon toga je željela da joj ližem dok ne svrsi i lizao sam joj picu i doveo do ludila,kada je svršila legao sam na leđa,stavio sam joj kurac u guzu i razvaljivao sam joj guzove 10 tak min vrištala je kao luda,svrišio sam joj u guzu i svidjelo joj se.Nakon toga rekla mi je da je pratim do toaleta,rekla mi je da cemo se zajedno okupati i da ce razmisliti da mi da šeticu.Naravno odma sam znao da zeli jos jebačine,naslonila se na mene u tuš kabini i dao sam sve od sebe njena vlažna pička je bila toliko napaljena da me je svakih 5 minuta prskala,dao sam sve od sebe 20 minuta smo se tucali i pogodite sta prošao sam haha i dobio milfaru za povremeno tucanje kada god poželi
Brt ja imam besplatno svaki mjesec po 5,10 puta a ti šakicu pripremi jbgSta bi kada te probudise
Jooojj jest tebi dobroo daj nam broj svog dileraNedavno sam završio fakultet i pao sam jedan predmet kod jedne profesorice.Znali smo svi da voli kurac ali niko nikad nije povukao prvi korak,naravno ja nisam imao ništa izgubiti pao sam naravno njen predmet...Pitao sam je da li se mozemo nekako dogovoriti za prolaz.I rekla mi je dođeš kod mene i ako se potrudiš prolaziš (živi sama).Kada sam došao kod nje u stan popili smo malo vina i koje žestoko piće kada ju je malo alkohol odradio počela me ljubiti,skidala se lagano ima bujne sise i veliku čvrstu guzu.prvo mi je pušila gutala je do kraja i zahtjevala je da joj svršim u usta.Nakon toga je željela da joj ližem dok ne svrsi i lizao sam joj picu i doveo do ludila,kada je svršila legao sam na leđa,stavio sam joj kurac u guzu i razvaljivao sam joj guzove 10 tak min vrištala je kao luda,svrišio sam joj u guzu i svidjelo joj se.Nakon toga rekla mi je da je pratim do toaleta,rekla mi je da cemo se zajedno okupati i da ce razmisliti da mi da šeticu.Naravno odma sam znao da zeli jos jebačine,naslonila se na mene u tuš kabini i dao sam sve od sebe njena vlažna pička je bila toliko napaljena da me je svakih 5 minuta prskala,dao sam sve od sebe 20 minuta smo se tucali i pogodite sta prošao sam haha i dobio milfaru za povremeno tucanje kada god poželi
Ozb vam govorim jbg vjeruj ako hocesJooojj jest tebi dobroo daj nam broj svog dilera
Ja ti sve vjerujem. Hoce to kad je roba dobraOzb vam govorim jbg vjeruj ako hoces
I sta hoces da kazes da bi sherovao profesoricu da je i drugi karaju besplatno kad vec daje jer ne moze bez kurca?Ozb vam govorim jbg vjeruj ako hoces
Nemoj cojku kvarit furku. U sljedećem postu se ženi garantI sta hoces da kazes da bi sherovao profesoricu da je i drugi karaju besplatno kad vec daje jer ne moze bez kurca?
Ne,njen broj i naravno identiten ne bih otkrio iz poštovanja prema njoj ali ako imas nekih provjernih brojeva za razmjenu javi se u p.pI sta hoces da kazes da bi sherovao profesoricu da je i drugi karaju besplatno kad vec daje jer ne moze bez kurca?
Brt ja imam besplatno svaki mjesec po 5,10 puta a ti šakicu pripre
nisi ti picke u zivotu vidioBrt ja imam besplatno svaki mjesec po 5,10 puta a ti šakicu pripremi jbg
Svaka cast dobio si 5 iz pismenog sastava, 5 za izdrazavanj, jako dobro detaljises i opisujes.Nedavno sam završio fakultet i pao sam jedan predmet kod jedne profesorice.Znali smo svi da voli kurac ali niko nikad nije povukao prvi korak,naravno ja nisam imao ništa izgubiti pao sam naravno njen predmet...Pitao sam je da li se mozemo nekako dogovoriti za prolaz.I rekla mi je dođeš kod mene i ako se potrudiš prolaziš (živi sama).Kada sam došao kod nje u stan popili smo malo vina i koje žestoko piće kada ju je malo alkohol odradio počela me ljubiti,skidala se lagano ima bujne sise i veliku čvrstu guzu.prvo mi je pušila gutala je do kraja i zahtjevala je da joj svršim u usta.Nakon toga je željela da joj ližem dok ne svrsi i lizao sam joj picu i doveo do ludila,kada je svršila legao sam na leđa,stavio sam joj kurac u guzu i razvaljivao sam joj guzove 10 tak min vrištala je kao luda,svrišio sam joj u guzu i svidjelo joj se.Nakon toga rekla mi je da je pratim do toaleta,rekla mi je da cemo se zajedno okupati i da ce razmisliti da mi da šeticu.Naravno odma sam znao da zeli jos jebačine,naslonila se na mene u tuš kabini i dao sam sve od sebe njena vlažna pička je bila toliko napaljena da me je svakih 5 minuta prskala,dao sam sve od sebe 20 minuta smo se tucali i pogodite sta prošao sam haha i dobio milfaru za povremeno tucanje kada god poželi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|