Mostarac_Infinity
Well-known member
Glup a ne naivanda jbg naivan kaze takva procedura
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Glup a ne naivanda jbg naivan kaze takva procedura
Moze i meni br.?Moze li njen broj? Hvala!
Moji dojmovi,od sveukupne banjalučke sex scene,moje pohvale samo za ""Maju""i "Snjezu",za sve druge a ima ih impozantan broj,nemam komentar,za njih dvije preporukeMoze i meni br.?
Jedino je šteta što je "Maja"gostujucaMoji dojmovi,od sveukupne banjalučke sex scene,moje pohvale samo za ""Maju""i "Snjezu",za sve druge a ima ih impozantan broj,nemam komentar,za njih dvije preporuke
Složio bih se sa Vašom konstatacijom za njih dvije,jedino Ste trebali navesti i ostatak ponude,,svi pominju Maju,Snjezu,,a kakve su ostale?Jedino je šteta što je "Maja"gostujuca
Vladajuciali si to bio skoro u susjedstvuSložio bih se sa Vašom konstatacijom za njih dvije,jedino Ste trebali navesti i ostatak ponude,,svi pominju Maju,Snjezu,,a kakve su ostale?
Trebao si pitati kolegu Lava za ponuduVladajuciali si to bio skoro u susjedstvu
Sad se uclanio i odma seres! Nemas ti pojma o kvalitetnoj jebacini, kao nevaljaju ti one strankinje mozda nemas kesa to je druga stvar. Ove drobare sto si naveo su žnj klasa.Moji dojmovi,od sveukupne banjalučke sex scene,moje pohvale samo za ""Maju""i "Snjezu",za sve druge a ima ih impozantan broj,nemam komentar,za njih dvije preporuke
Može kontakt od NatalyNataly sa EGE Banjaluka
Slike nisu njene, što je i dobro jer se radi o još zgodnijoj i ljepšoj milfari
Akcija solidna a i ona prijatna i trudi se
Sve u svemu lijepo iskustvo
Neki dan radilaKazu otvorila neki salon, mozda nece vise ni raditi
Imas na ege, to je izgleda nemoguca misija naci +38268104377 natalyMože kontakt od Nataly
Ne bih sa Vama gospodine polemisao,, to je moj stav ,a Vas može biti drugacijiSad se uclanio i odma seres! Nemas ti pojma o kvalitetnoj jebacini, kao nevaljaju ti one strankinje mozda nemas kesa to je druga stvar. Ove drobare sto si naveo su žnj klasa.
Ok gospodine kulturniNe bih sa Vama gospodine polemisao,, to je moj stav ,a Vas može biti drugaciji
A je li to konkurencija od navedenih cura Oplela po kolegi Tam_touOk gospodine kulturni
Proceduru treba sprovest, ipak je to javna nabavkada jbg naivan kaze takva procedura
Ne javlja seZenica ?
Jel ovo ok ?
Kakva crna konkurencija, budimo realni za malo vise love jebes pravu picku.A je li to konkurencija od navedenih cura Oplela po kolegi Tam_tou
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|