nikobitan92
New member
Neko zna neku u prijedoru?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je ona dobra, jebeš sve onda.Lupas druze, riba je dobra. Sad akonne mozes dobaciti do nje, ne moras je ni blatiti. Mozda ne mogu nija, ali ne lupam o njoj
OkLupas druze, riba je dobra. Sad akonne mozes dobaciti do nje, ne moras je ni blatiti. Mozda ne mogu nija, ali ne lupam o njoj
Aj do Mostara da vidis malo gradĆao drugari, specijalno sam se registrovala da ostavim komentar.
99% dogovaram sms porukama jer ne stizem drugacije.
NIKAD NIKOME NISAM TRAŽILA X-BON.
Ja Sam Maja, dodjem povremeno u Banjaluku I uglavnom budem sa Lenkom u smestaju.
Ali razumem ove Koji izmisljaju da trazim xbon, mora da je neka moja koleginica koja me mnogo voli
Evo vam I dokaz samo tri slike mrzi me da secem I objavljujem dokaze kao debil
ko i na slikama na oglasu, prijatna djevojka, blizu GFEKakva je ova maja iz bl?
Ne's to ovdje naci ovo je zabava za sirot'njuCao, jel moze broj od neke bas dobre picke iz BL koja se dobro jebe?
Cekeka te Vinkica u 11h kod Nestro p.Neko zna neku u prijedoru?
Ta zena je po svim portima..Jedan je tuzio za obmanu , cak i krade..prava vjestica.Ovi sto je hvale mora da kradu musterije zajedno sa tom zenom..Treba vas sve policiji prijaviti..Radi ona i dominaciju jes to probao?
ne idi kod te zenetine...Odakle je Marina?
Šta ti ukrala?Ta zena je po svim portima..Jedan je tuzio za obmanu , cak i krade..prava vjestica.Ovi sto je hvale mora da kradu musterije zajedno sa tom zenom..Treba vas sve policiji prijaviti..
nije meni , jeste covjeku iz Capljine...Šta ti ukrala?
sta je branis koji kurac?Šta ti ukrala?
Hvalaaako i na slikama na oglasu, prijatna djevojka, blizu GFE
Bio sam ja kod nje, morao sam probati te guzoveJe li uspio neko doći do ove Ilme ikad? Ja joj pisao i zvao je, ne odgovara, ne javlja se
Slušaj jarane nas desetine samo sa ovog portala je bilo kod Marine i ima samo riječi pohvalenije meni , jeste covjeku iz Capljine...
hahahahha, pa nije, kazem blizuHvalaaa
Nije gfe, ne stvaraj mi muku dodatnu brate slatki
Šalim se
Jbg smanjila si konkurenciji promet, pri tom si bolja riba od njihĆao drugari, specijalno sam se registrovala da ostavim komentar.
99% dogovaram sms porukama jer ne stizem drugacije.
NIKAD NIKOME NISAM TRAŽILA X-BON.
Ja Sam Maja, dodjem povremeno u Banjaluku I uglavnom budem sa Lenkom u smestaju.
Ali razumem ove Koji izmisljaju da trazim xbon, mora da je neka moja koleginica koja me mnogo voli
Evo vam I dokaz samo tri slike mrzi me da secem I objavljujem dokaze kao debil
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|