Konkurencija, hej... u kom svetu mi živimo...
Treba biti čovek...
A I ako sam ja smetnja bili kome koja sam dosla prvi put u Januaru, I sve ukupno do sad provela u Bl 20 dana, stvarno sam bez teksta...
A znam da je ovo deo "konkurencijinig" posla...
Prvi put kad sam došla bile su svakodnevne pretenje, slali su mi like Koji se predstavio kao inspektor I ispirao mi mozak, pratili me kad sam promenila lokaciju... Na kraju su mi poslali I policiju tada u januaru
Uspe I'm sa mnogima, ja Sam dve drugarice dovodila sa sobom koje su se isti dan pokupile I otišle... TAKO DA NIJE DA NEMA DEVOJAKA U BL KOJE BI RADILE, NEGO OD "KONKURENCIJE" NE MOGU DA DIŠU A KAMOLI DA RADE.
Ja neću iz principa, u januaru sam počela sa ovim I sve dok ne budem završila ovu karijeru sve ću dolaziti u Banjaluku...Kad su videli da ne pali ni pretnje, ni praćenje, ni slanje odredjenih klijenata, ni policija ostavili su me na miru... Evo sad tražim xbonove, samo sebi skačete u stomak ljudi jer ja sve potkrepim dokazima... I logično je da niko neće želeti da dodje kod vas kad čuje kakvim se prljavim poslovima bavite, jer logično je da se "klijentela" zapita šta može očekivati I na šta ste sve spremne... tačnij fotkue spremni...
E sad dragi moji, ovo je mnogo oduzetog mog vremena, posao zove...
Treba odgovoriti nq 999+ porukicaaa