Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
retard se nakastile uclanio da to objaviSlušaj jarane nas desetine samo sa ovog portala je bilo kod Marine i ima samo riječi pohvale
To što si ti čuo od nekog kozojeba iz Capljine da ga pokrala a u stvari prava istina je da nije dobio pičke od Marine to je druga stvar
jeben.. jeben.. i on i advokat mu buahahahahhhhahahahahhahaha, evo programera, sad ce nas sve hakovati preko foruma sve
opeet ti! zar nemas svoju sestru bolan, daj njoj kitu, mamu? nekog bliznjeg.. buahahahhhh, tupko tupkoti si glavni glupan ovde degenerik tu titulu drzis nemoj je drugima pripisivat ako nemas sta za recu najebem ti se sestre mutave
Super je Maja. Super seks smo imali kad je prosli put bila u BL. Sledeci put bih volio trojku sa njom i Lenkom...Konkurencija, hej... u kom svetu mi živimo...
Treba biti čovek...
A I ako sam ja smetnja bili kome koja sam dosla prvi put u Januaru, I sve ukupno do sad provela u Bl 20 dana, stvarno sam bez teksta...
A znam da je ovo deo "konkurencijinig" posla...
Prvi put kad sam došla bile su svakodnevne pretenje, slali su mi like Koji se predstavio kao inspektor I ispirao mi mozak, pratili me kad sam promenila lokaciju... Na kraju su mi poslali I policiju tada u januaru
Uspe I'm sa mnogima, ja Sam dve drugarice dovodila sa sobom koje su se isti dan pokupile I otišle... TAKO DA NIJE DA NEMA DEVOJAKA U BL KOJE BI RADILE, NEGO OD "KONKURENCIJE" NE MOGU DA DIŠU A KAMOLI DA RADE.
Ja neću iz principa, u januaru sam počela sa ovim I sve dok ne budem završila ovu karijeru sve ću dolaziti u Banjaluku...Kad su videli da ne pali ni pretnje, ni praćenje, ni slanje odredjenih klijenata, ni policija ostavili su me na miru... Evo sad tražim xbonove, samo sebi skačete u stomak ljudi jer ja sve potkrepim dokazima... I logično je da niko neće želeti da dodje kod vas kad čuje kakvim se prljavim poslovima bavite, jer logično je da se "klijentela" zapita šta može očekivati I na šta ste sve spremne... tačnije spremni...
E sad dragi moji, ovo je mnogo oduzetog mog vremena, posao zove... Treba odgovoriti nq 999+ porukicaaa
HvalaaSuper je Maja. Super seks smo imali kad je prosli put bila u BL. Sledeci put bih volio trojku sa njom i Lenkom...
Majo, javi se ako ikad budeš dolazila u Sarajevo. Ima fine klijenteleHvalaa
imas na oglasima a i ovdje na forumu, samo malo procunjajj..Jel ima neko kontakt od Lenke iz Bl, bio bi zahvalan, moze privatno poruka?
Maja je super cura...prvenstveno je covek...ovo sto je napisala je apsulutno tacno...dobro je sto si ti reagovala na neistine koje se pisu o tebi...a dobro je sto mi koji te poznajemo potvrdjujemo sve to...uvek si dobro dosla u Banjaluku...svi koji ti zavide i vise govori o njima....uzivaj i lep pozdrav.... deda je uvek uz tebe...Hvalaa
Dedaaa... ❤Maja je super cura...prvenstveno je covek...ovo sto je napisala je apsulutno tacno...dobro je sto si ti reagovala na neistine koje se pisu o tebi...a dobro je sto mi koji te poznajemo potvrdjujemo sve to...uvek si dobro dosla u Banjaluku...svi koji ti zavide i vise govori o njima....uzivaj i lep pozdrav.... deda je uvek uz tebe...
A pa rekli su mi pre par meseci da ne dolazim u "njihov" reon, neka cura mi je to napisala bas ovde na forumuMajo, javi se ako ikad budeš dolazila u Sarajevo. Ima fine klijentele
Moze br u pp?Bio sam kod Maje ,sve pohvale.. oral 10/10, seks 8/10.. cista i uredna...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|