Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel nemas ti svoje mame,sestre,bliznje familije.. napusavaj njih malo i daj im kitu mlohavu..glupan je u svojoj glupoci , idi si jebe sve svoje mrtvo i zivo degenerice
Potpisujem Esmeralda se maks trudi bude baš dobroBio u BL prije mjesec dva, sasvim korektna. Trudi se, dobro izgleda.
OK jePozdrav. Iskustva sa ovom djevojkom, nije fake? Pogledajte prilog 8907
Cigani su na spratu hahaha..nema veze to, bitno da je kao zaklana krava..fujI doceka te puna kuca cigana hahahahaha izbjegavajte tu funjaru
Jesi bio kod nje ?
Bila je ona kao romkinja, a bila je i bjelkinja zvala se Beauty and Beast (viber ime). Sad ne znam na koju mislis, ali obje su dobre sisulje a ova Beast je trazila dan unaprijed da joj se najavis. 100km bilo.Jel ko bio u skorije vrijeme sa onom punijom sa kosevskog brda, jel tu jos u SA...?
Mislis ona mala crna djevojka. Bas je sitna i samo suti dok je karas...ako je ta bio sam kod nje i samo ceka da zavrsisKobilja glava...fuj.. mrtva osoba je zivlja od nje
Ona bjelkinja "Besuty and Beast"...?Bila je ona kao romkinja, a bila je i bjelkinja zvala se Beauty and Beast (viber ime). Sad ne znam na koju mislis, ali obje su dobre sisulje a ova Beast je trazila dan unaprijed da joj se najavis. 100km
Evo je sad u Ljubljani prevara na šesnaestu...Što neko gore napisa teleportirajuća kuravelaPisao sam joj ja kaze do 13 je u BL, 30 min 100€ a 1h 200€
e nema nje. Nisam nikad bio kod nje, ali koliko se sjecam isao joj je broj mob 06x/ 163- --- , takav slican je i na onim superoglasima . Sad jel ona ja ne znamOna bjelkinja "Besuty and Beast"...?
Mozda i ima al se kriju...Ne mogu da vjerujem da Tuzla kao studentski grad nema ama bas nikakvu ponudu. Svelo se na 3 ribe sto kruze brojevi i to je to....ako neko ima nesto da me demantuje neka posalje broj...
Moze brojDJevojka tuzla 20 godina prelijepa, iz srbije je. 150 km pola sata ,, toppp
Imaš broj na sex oglasimaMoze broj
Radi ona i dominaciju jes to probao?Želim da opet pohvalim Marinu i njene čarobne ruke. Masaza za 10, drkanje za 10!!! Jedan od boljih orgazama u zadnje vrijeme..
Nisam samo masaza i kontrolisano svrstavanje....vjeruj..njeni bilo Vrh.Radi ona i dominaciju jes to probao?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|