Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lokacija?Jeli bio neko kod Adelise.
Ima li recenzija
060/304-6632
Ne mogu se porediti Latine (pogotovo Brazil) sa nasima. To je kao Ferrari i Trabant. Cast izuzecima.Ljudi meni posle ovih strankinja nase nesposobne. Sinoc sam bio sa jednom malom iz Brazila, mislim da mi je cura ne bi se bolje jebala
Nisam je odavno vidio, a i ne radi vise kako kazuŠta je sa Lidijom, jel još jebozovna?
Radi, od čeg bi živjela, samo navodno ima dečka pa mozda mora bit opreznaNisam je odavno vidio, a i ne radi vise kako kazu
Možda radi sa dečkom u saradnjiRadi, od čeg bi živjela, samo navodno ima dečka pa mozda mora bit oprezna
Mora da je dečko voli jako samo eure višeMožda radi sa dečkom u saradnji
Ko Ilma
Nema je ja viberu i whatsuppu+387603127900 bucka
+38762330101 ovo je cd, ako koga interesuje
U pravu si,Stari ljudi su govoriliNajjeftinije je da se sam s njim pozabaviš, pa nije lako da te neko je*e, nekad ti se želudac okrene kad ga vidiš, ima svako pravo da cijeni sebe onoliko koliko želi, šta treba da bude skuplja soba od je*a čine, doduše takvi traže sa smještajem njenim i po mogućnosti da ostanu cijelu noć, više vode potroše neg što plate..
Kobilja glava...fuj.. mrtva osoba je zivlja od njeLokacija?
Nezainteresovana?Kobilja glava...fuj.. mrtva osoba je zivlja od nje
bjezi majmuncicu retardirani.. u rupuogranicenko nemoj bit uporan u glupoci nije zdravo to sve si gluplji tvoja glupoca isijava na sve starne...
Ova je jutros bila u Mostaru, a sinoć u BL? Čudno...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|