Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Manje uslova traze u banci za krediti nego ona. Sta si je kurvetina umislila, slike, video poziv pa da poslije dijeli. Treba bestiju dobro istamburati po picki da shvati da smo mi koji placamo a ona jedna obicna umisljena kurvestija!Ona brinetica Lana njje normalna,trazi video poziv prije nego sto dodjem na adresu,i oral sa kondomom
Ma aj cao
Da dolazi u Mostar, kad bi mogao doc do nje otisao bi samo da je namlatimManje uslova traze u banci za krediti nego ona. Sta si je kurvetina umislila, slike, video poziv pa da poslije dijeli. Treba bestiju dobro istamburati po picki da shvati da smo mi koji placamo a ona jedna obicna umisljena kurvestija!
Ljudi jel ima neko iskustvo sa ovom Marijom iz Zagreba sti dolazi u SA :
+387603571195 (BH)
+385 99 641 5849 (HR)
?
Da li si bio kod nje
063769462 najboljaIma li neka devojka za druženje u Lukavici novi sam tu.Trenutno poslom iz Brograda
Niko se ne javlja zvao sam upravo063769462 najbolja
I koja je cena kod njeNiko se ne javlja zvao sam upravo
ei nagrada...Tamara Pecenica/Rakanovic iz Lukavice, neko pouzdabe informacije molim u inbox. Slijedi nagrada.
ja bih platio za informaciju kako do nje i koja je tarifaei nagrada...
I mene zanimaIma li ko kakvu romkinju u Sarajevu da preporuci? Moze i u pp. Pare nisu problem
Da spreman sam platit u cemu je problem?ei nagrada...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|