Richard Sharpe
Well-known member
Slažem se. Daleko bolja. Sad je lafo u vezi s nekim likom, a udarala se ko da je kasko osigurana...jadna mu majka...Sestra joj jos bolja picka od nje,uuuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slažem se. Daleko bolja. Sad je lafo u vezi s nekim likom, a udarala se ko da je kasko osigurana...jadna mu majka...Sestra joj jos bolja picka od nje,uuuuu
Svugdje na kugli zemaljskoj se usluga kurvi plaća na licu mjesta, nakon dogovora oko usluge. A vi samo nastavite da plaćate unaprijed bonovimaPrvo si glup zena ima stalne i ima ljudi koji izrade i nedodju itd kako mi je pricala i citaj glupsone nije mi trazila nikakav x bon a ti pusi kurac jer ja nisam kladionicar da svugdje u svijetu se placa a ovde nije normalno a vani kad jebes to ti je druga stvar biras itd ovde svi traze slike i da jebu po mogucnosti Pamelu za 150km
Dovedi sestru i mamu da ti jebemo i zaradit ces 20km..da se ne brukas sa bonovima...Trazila mi 20 km dopune i 130na ruke i ja sam konto sjebat ce me al nije tako kaze radi za prvi put koga ne zna ima stalne
ti si dobro glup... ne daaj seJa pisem kako jest x bon nece i bio sam boli mene kurac sto ti ne vjerujes
on nije glup, on je najglupljiSvugdje u svijete se placa na ruke xbon je prevara i nemoj ti kome da solid pamet...
Bio sam ja i po Njemackoj i u Svici...
Odjebi ti
Napravite profil stavite par golisavih slika i mislite sad ce parr da sipaju
I skoli se odavde da ti nebi jos neko od nas jebo mater![]()
Alma Negra ili neko koristi njenu sliku.
Alma ima 3 put veća vimenaAlma Negra ili neko koristi njenu sliku.
Gdje se oglasava ?
Odmaraš pičku, pametnoIzbrisao mi se whatsapp svi koji su pisali mogu ponovo da pisu , sporo odgovaram jer kad ne radim ni ne koristim telefon. Tako da kad vidite status da radim tad se uglavnom i javite jer na poruke od prije 4/5 i vise dana ni ne odgovaram da ne bih nekome problem napravila ako odgovorim a tu mu zena ili djevojka..
Radicu tek za desetak dana
066 278 871 Samo whatsapp
I nema potrebe da me pitate za drugaricu ona kad bude mogla da radi ja svakako objavim ovde i na status na wa..
#crnka![]()
Je li provjerena,ko je ?062611997 ceca ako imas sta ti drugo dobro posalji
Po slikama na fb i instagramu je vrh. Sumnjam da se ona bavi s ovim poslom.Nista sem ovih sa oglasa vec .. valja li cemu ceca aa?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|