Nije to Alma NegraAlma Negra ili neko koristi njenu sliku.
Gdje se oglasava ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gdje se oglasava ?
Gdje se oglasava ?
Moze brojPo plocicama vidis da je neka usranuša , renta stan od 40feninga a hoce da ga pocucla za 200KM , konta nabila poderanu štramplu na glavu pa ce se neko nahoroziti.
Ne radi više.I mene isto zanima. Sta se desilo sa njom. Neki muskarac se jedno vrijeme javljao na telefon. Pravi se lud kao ne zna ko je Dada.
koliki retard trebas bit da povjerujes u ovo, lik se tek uclanio i odma javno broj i profil.. msm i ta zena trea bit dovoljno glupa u sta nevjerujem da bi je neki retard reklamirao na forumu ovdje..Je vozi hitnu kad dodje na adresu
koliki retard trebas bit da povjerujes u ovo, lik se tek uclanio i odma javno broj i profil.. msm i ta zena trea bit dovoljno glupa u sta nevjerujem da bi je neki retard reklamirao na forumu ovdje..Je vozi hitnu kad dodje na adresu
Ahahahhhahah ne kimentarisi ti molim teOdmaraš pičku, pametno
Ahahahhhahah ne komentarisi ti molim teOdmaraš pičku, pametno
I to lik svadja se sa nama da povjerujemo u price slanja xbonova i dopuna na brojeve "curama" koje nismo nikad vidjeli u zivotu...koliki retard trebas bit da povjerujes u ovo, lik se tek uclanio i odma javno broj i profil.. msm i ta zena trea bit dovoljno glupa u sta nevjerujem da bi je neki retard reklamirao na forumu ovdje..
druze debil je to.. slinavac..I to lik svadja se sa nama da povjerujemo u price slanja xbonova i dopuna na brojeve "curama" koje nismo nikad vidjeli u zivotu...
Ne znam ko ima jos glup da povjeruje u te price eeee PRAMAJMUNA majko mila![]()
Uporan, treba mu priznat todruze debil je to.. slinavac..
065/542-415Poz momci, može mi neko dati broj neke starije iz Banja Luke. Bio bih zahvalan. Hvala unaprijed!![]()
Meni ne vrijedi. Zivot mi se zgadio065/542-415
a jbg, trazi covjek starijeMeni ne vrijedi. Zivot mi se zgadio
Realno bi vrijedila ,top je bila ,ja bih sada za onu crnu u tibrinoj zgradi dao puno ...Dadu sam placao 200 KM sad bih ladno dao 200 e a u odnosu na ove danasnje vrijedi i vise. 500 KM sa Dadom bi bilo realno.
Jebote dogovoris preko neta ove krave posalju slike kad dodjes na vrata ono neka istetovirana narkomanka sa silikonskom njuskom. Naguzis je i bacis 150 KM jos ako ti se digne . Zadnja tri puta bacene pare . To je 450 KM plus ostali troskovi.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|