Trazila mi 20 km dopune i 130na ruke i ja sam konto sjebat ce me al nije tako kaze radi za prvi put koga ne zna ima stalneNije prevara ja bio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trazila mi 20 km dopune i 130na ruke i ja sam konto sjebat ce me al nije tako kaze radi za prvi put koga ne zna ima stalneNije prevara ja bio
Posaji drug onda ti da lokaciju i kad dodjes das ostatak na ruke. Pusti ti ove sto govore da je x bon prevara nikad niko nije tako prevaren svi umoce nemoj se ti sikirat, pvi tebe odvracaju od zenskog medjunozijaTrazila mi 20 km dopune i 130na ruke i ja sam konto sjebat ce me al nije tako kaze radi za prvi put koga ne zna ima stalne
Ja pisem kako jest x bon nece i bio sam boli mene kurac sto ti ne vjerujesPosaji drug onda ti da lokaciju i kad dodjes das ostatak na ruke. Pusti ti ove sto govore da je x bon prevara nikad niko nije tako prevaren svi umoce nemoj se ti sikirat, pvi tebe odvracaju od zenskog medjunozija
Ako ces ti otic kod nje i platis joj kad dodjes..., kako ces je prevarit ???Trazila mi 20 km dopune i 130na ruke i ja sam konto sjebat ce me al nije tako kaze radi za prvi put koga ne zna ima stalne
Ja se sa njom dogovorio kada da dođem, da li je to bio pimp ili ona nemam pojma, i kada sam zatražio adresu gdje da dođem - muk. Nema povratnih poruka više, niko se nije javio na upit Vidim sad nema ni oglasa na EGE...Bio danas kod Maye.
Odlično GFE iskustvo, ona zgodna fina i kulturna, mada požuruje, možda jer mi je spustila na stoju.
Super za one koje vole ljubljenje i oral bez kondoma, obe stvari koje lično ne mogu da priuštim.
8/10 od mene
Prvo si glup zena ima stalne i ima ljudi koji izrade i nedodju itd kako mi je pricala i citaj glupsone nije mi trazila nikakav x bon a ti pusi kurac jer ja nisam kladionicar da svugdje u svijetu se placa a ovde nije normalno a vani kad jebes to ti je druga stvar biras itd ovde svi traze slike i da jebu po mogucnosti Pamelu za 150kmAko ces ti otic kod nje i platis joj kad dodjes..., kako ces je prevarit ???
Svugdje u svijet se placa kurvama na ruke prije jebacine i vi sad sa xbonom hocete da iskrivljujete "sveto pismo"
Ljudi odje te sa xbonom otrcan je fazon sam sa daunovim sindromom i retardirani ljudi ce nasjesti na te fazone
A vi kladionicari ako vam je mrsko radit nadite drugi fazon, tsb je otrcan npr u slobodno vrijeme pocinte pusiti kurceve ili jebite srednovjecne dame uz nsknadu
Svugdje u svijete se placa na ruke xbon je prevara i nemoj ti kome da solid pamet...Prvo si glup zena ima stalne i ima ljudi koji izrade i nedodju itd kako mi je pricala i citaj glupsone nije mi trazila nikakav x bon a ti pusi kurac jer ja nisam kladionicar da svugdje u svijetu se placa a ovde nije normalno a vani kad jebes to ti je druga stvar biras itd ovde svi traze slike i da jebu po mogucnosti Pamelu za 150km
Ma goni se u kurac druze sto se ja sa tobom uopste prepucavam po ovom forumu nebitan si likSvugdje u svijete se placa na ruke xbon je prevara i nemoj ti kome da solid pamet...
Bio sam ja i po Njemackoj i u Svici...
Odjebi ti
Napravite profil stavite par golisavih slika i mislite sad ce parr da sipaju
I skoli se odavde da ti nebi jos neko od nas jebo mater
Sestra joj jos bolja picka od nje,uuuuuSlabo misliš, a još slabije znaš! Nije ni prošla kraj bogate porodice, a i ona i sestra su odavno poznate kao dame "visokog morala". A to za marketing ništa čudno - pa sve se švalerke, jebaljke i ostala prisnija tazbina uvaljuje u marketing i HR službe...Jbg nije da nema dobre kontakte
Slažem se. Daleko bolja. Sad je lafo u vezi s nekim likom, a udarala se ko da je kasko osigurana...jadna mu majka...Sestra joj jos bolja picka od nje,uuuuu
Svugdje na kugli zemaljskoj se usluga kurvi plaća na licu mjesta, nakon dogovora oko usluge. A vi samo nastavite da plaćate unaprijed bonovimaPrvo si glup zena ima stalne i ima ljudi koji izrade i nedodju itd kako mi je pricala i citaj glupsone nije mi trazila nikakav x bon a ti pusi kurac jer ja nisam kladionicar da svugdje u svijetu se placa a ovde nije normalno a vani kad jebes to ti je druga stvar biras itd ovde svi traze slike i da jebu po mogucnosti Pamelu za 150km
Dovedi sestru i mamu da ti jebemo i zaradit ces 20km..da se ne brukas sa bonovima...Trazila mi 20 km dopune i 130na ruke i ja sam konto sjebat ce me al nije tako kaze radi za prvi put koga ne zna ima stalne
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|