Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je ta, imaju li slike?Ova Carol sto je sad u Mostaru na EGE
Ja lično posjetio kad je u Sarajevu bila,cura je extra,prijatna…top sex,jedino sto je pusenje sa gumom
Al kako ga pusi dobro,i ne predstavlja problem
Topla preoruka
Imam broj ali se ne javlja nikakoJeli tko bio kod ove? Iskustva
piši joj na whatsapp. Imas li broj za Sarajevo neku starkuImam broj ali se ne javlja nikako
Imam broj ali se ne javlja nikakoJeli tko bio kod ove? Iskustva
Ja mislio prekosutra ici. Pisao sam sa njom, djeluje ok.
Je vozi hitnu kad dodje na adresuprovjerena vise puta top picka, dode ti na adresu imas ti meni sta preporuciti
Po plocicama vidis da je neka usranuša , renta stan od 40feninga a hoce da ga pocucla za 200KM , konta nabila poderanu štramplu na glavu pa ce se neko nahoroziti.
Po plocicama vidis da je neka usranuša , renta stan od 40feninga a hoce da ga pocucla za 200KM , konta nabila poderanu štramplu na glavu pa ce se neko nahoroziti.
Koja si ti budalaPo plocicama vidis da je neka usranuša , renta stan od 40feninga a hoce da ga pocucla za 200KM , konta nabila poderanu štramplu na glavu pa ce se neko nahoroziti.
Imaš li broj od nje?Po plocicama vidis da je neka usranuša , renta stan od 40feninga a hoce da ga pocucla za 200KM , konta nabila poderanu štramplu na glavu pa ce se neko nahoroziti.
Drugovi moji ima li iko da još ide kod Dade na Stupu i da može kako završiti. Bio sam joj redovni ima 3-4 godine i sada joj broj nije u funkciji.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|