OglasnikBoy
Active member
I Crnka se vise ne jebe?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha, ni meni, a pročitaleJel moguce nijedna kurva sa ege ne odg hahaha
Dzo, ako si im pisao kao sto računaš procente....nije ni čudo da ti nisu odgovorile.Hahaha, ni meni, a pročitale
I koliko dođe toMoram priznati da jos nisam vidio ovo sto nudi Crnka. Nisam bio kad je s njom prijateljjica, pa ne mogu davati ocjene. Crnka vrijedi ako prohtjevi nisu neki posebni. Njen izbor, postujem.
Koliko sam shvatio, ona te doceka, popusi ti i onda ides i jebes prijateljicu. Zar nije bolje da obe odmah s vrata ustima docekaju gosta i puse? Zanimljivo, moram priznati
150 je pola sataI da li je usluga poskupila ili pojeftinila s obzirom da obavlja samo pola posla ?
Onda bolje pola sa jednom pola sa drugom za iste pare150 je pola sata
Onaj što ložite ljude, broj je od rent a car.Netko za erotsku masažu
Veceras okolina Doboja
Diskretno
Samo momci do 30g
Za vise informacija vib: 0644541597
To je bilo kad sam odmarala ja. A sad obje radimo i oral i seks. Tako da ubuduce ide sve sa obje, drugarica nije tu stalno, ali cesti uleti da radimo trojke.Moram priznati da jos nisam vidio ovo sto nudi Crnka. Nisam bio kad je s njom prijateljjica, pa ne mogu davati ocjene. Crnka vrijedi ako prohtjevi nisu neki posebni. Njen izbor, postujem.
Koliko sam shvatio, ona te doceka, popusi ti i onda ides i jebes prijateljicu. Zar nije bolje da obe odmah s vrata ustima docekaju gosta i puse? Zanimljivo, moram priznati
Cijene dobijate i infoemacije licno od me e kada se javite za dogovor! Nema potrebe da iko pise koliko kosta necija pickaI koliko dođe to
Jebem, jebem. Odmarala kratak period .I Crnka se vise ne jebe?
Jebi se, život je kratak a pička se ne trošiJebem, jebem. Odmarala kratak period .
Tako jeJebi se, život je kratak a pička se ne troši
Bogami u tebe skroz potrosena. Sreca drugarica malo izvuce, pa bude Ok.Tako je
Još nisi u Mostaru?Mostar srijeda i cetvrtak od 10 ujutro
Drugarica i ja iskljucivo trojka!
066 278 871
#crnka
Tako je, sad da li je od Rent a car ili izradjuje logo za firme pamto reklamira to sad nije ni bitno ali broj koji ostavljate ovako javno u 99% ili nema slike ili je slika nesto i fazonu onoga zbog cega ga i ostavljas, ovako na Viberu slika cccc.Onaj što ložite ljude, broj je od rent a car.
Blage veze nema čovjek sa masažom
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|