Leonardoliam
Well-known member
Znam da je neljubazna preko telefonaLukavica Majamasaza moze se sve dobiti 200 jel neko bio kakva je 32 god
Tako neće daleko dogurati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam da je neljubazna preko telefonaLukavica Majamasaza moze se sve dobiti 200 jel neko bio kakva je 32 god
Legendo da bi od orala dobio hiv, ona bi u ustima trebala imat otvorenu ranu i da njena krv ti uđe u uretru..Kad smo vec kod hiva i mene muci dugo vec u zadnje vrijeme dakle bio sam kod dame imali smo oral bez zastite bez zavrsnice nesto mi je iskrslo i morao sam otici prije vremena tako da do seksa nije ni doslo, bukv mjesec dana poslije sam dobio temperaturu i prehladu trajala oko 7 dana i nakon toga nista sad me zanima koje su sanse da sam pokupio nesto, proslo je 4 mj od odnosa 5 mzd da li da se testiram?
Kad smo vec kod hiva i mene muci dugo vec u zadnje vrijeme dakle bio sam kod dame imali smo oral bez zastite bez zavrsnice nesto mi je iskrslo i morao sam otici prije vremena tako da do seksa nije ni doslo, bukv mjesec dana poslije sam dobio temperaturu i prehladu trajala oko 7 dana i nakon toga nista sad me zanima koje su sanse da sam pokupio nesto, proslo je 4 mj od odnosa 5 mzd da li da se testiram?
Oralnim sexom bez zastite se prenose sve polne bolesti kao i virusi.Kad smo vec kod hiva i mene muci dugo vec u zadnje vrijeme dakle bio sam kod dame imali smo oral bez zastite bez zavrsnice nesto mi je iskrslo i morao sam otici prije vremena tako da do seksa nije ni doslo, bukv mjesec dana poslije sam dobio temperaturu i prehladu trajala oko 7 dana i nakon toga nista sad me zanima koje su sanse da sam pokupio nesto, proslo je 4 mj od odnosa 5 mzd da li da se testiram?
Iskrslo ti da si svrsio prije vremena, desava se svima pogotovo kad si sa nekim prvi put, nije sramota. Gledaj sto se tice hiv-a i orala iako ima sanse, ne bih se oko toga sekirao. Sve se prenose oralom sto neko rece ali ipak je to nategnuto. I zasto samo strka oko hiva, sta je sa hepatitisom i ostalima. A sada bez zeze imao si prehladu ili gripu, a testiraj se na kladimiju. Ako budes imao vaginalni bez onda se sekiraj oko ostalih bolescurina, ali na svu srecu sto se tice side tu balkan tanko stoji.Kad smo vec kod hiva i mene muci dugo vec u zadnje vrijeme dakle bio sam kod dame imali smo oral bez zastite bez zavrsnice nesto mi je iskrslo i morao sam otici prije vremena tako da do seksa nije ni doslo, bukv mjesec dana poslije sam dobio temperaturu i prehladu trajala oko 7 dana i nakon toga nista sad me zanima koje su sanse da sam pokupio nesto, proslo je 4 mj od odnosa 5 mzd da li da se testiram?
Sto je najgore nisam ni svrsio nikako bio 10 min i otiso a klamidija definitvno nije citao sam simtpome po netu.Iskrslo ti da si svrsio prije vremena, desava se svima pogotovo kad si sa nekim prvi put, nije sramota. Gledaj sto se tice hiv-a i orala iako ima sanse, ne bih se oko toga sekirao. Sve se prenose oralom sto neko rece ali ipak je to nategnuto. I zasto samo strka oko hiva, sta je sa hepatitisom i ostalima. A sada bez zeze imao si prehladu ili gripu, a testiraj se na kladimiju. Ako budes imao vaginalni bez onda se sekiraj oko ostalih bolescurina, ali na svu srecu sto se tice side tu balkan tanko stoji.
Ma citao sam simptome i sve nego kad sam vec na forumu da vidim ima li iko slicna iskustva hahaOralnim sexom bez zastite se prenose sve polne bolesti kao i virusi.
A nasao si bogomolju gdje ces se bogu moliti.Edukuj se prije nego odes koristiti takve usluge,cisto da te glava kasnije ne boli.
Cim sanse postoje za prenosenje hiva pa makar i 2 posto,ja ipak ne bih rizikovao.Kandida gljivica takodje napravi razor u organizmu.Simptomi prehlade bolovi u grlu,pad imuniteta a u sustini gljivica koja djeluje bezazleno .Iskrslo ti da si svrsio prije vremena, desava se svima pogotovo kad si sa nekim prvi put, nije sramota. Gledaj sto se tice hiv-a i orala iako ima sanse, ne bih se oko toga sekirao. Sve se prenose oralom sto neko rece ali ipak je to nategnuto. I zasto samo strka oko hiva, sta je sa hepatitisom i ostalima. A sada bez zeze imao si prehladu ili gripu, a testiraj se na kladimiju. Ako budes imao vaginalni bez onda se sekiraj oko ostalih bolescurina, ali na svu srecu sto se tice side tu balkan tanko stoji.
Ma nije mi oslabio imunitet poslije toga sam radio nalaze krvi i urina jedno 10 puta sve ok crp nizak samo je povecan bio tad kad sam bio bolestan 7 danaCim sanse postoje za prenosenje hiva pa makar i 2 posto,ja ipak ne bih rizikovao.Kandida gljivica takodje napravi razor u organizmu.Simptomi prehlade bolovi u grlu,pad imuniteta a u sustini gljivica koja djeluje bezazleno .
A ovo odavno nije forum za brojeve i iskustva od 1250 stranica moze se svest forum na 15 gdje su brojevi i iskustva sa djevojkamaOvo otislo u temu spolno prenosivi bolesti.
.
Ma vjerujem joj,sigurno ima kretena koji popiju par piva pa im se digne kitica pa bi da jebu u 3h ujutruBogam Aurora kad ti Dobrica Cosic lajka post onda znas da si debelo ukrivu
Zasto da ne.Ne moramo se svakodnevno vrijedjati,neka neko nesto korisno i napise.Svi vec znamo koja gdje ima i koliko kosta.Od Crnke,Ilme,Safire,Maje i sl.Nema nove a da nije pomenuta ovdje.Ovo otislo u temu spolno prenosivi bolesti.
.
Imas li brLukavica Majamasaza moze se sve dobiti 200 jel neko bio kakva je 32 god
Meni je odgovorila da se mozemo naci bez bona za 130 eura 1hLažnjak, nema ništa od toga. Prevara
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|