Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jebo ti idiot mamu i žvaljeTebe treba ugasiti ovde idiote
De prestanite o toj temi , idite u savjetovalište u dom zdravlja za te teme .
Glupa pitanja a još gluplji komentarti.
Ovaj forum nije za to .
Ko se boji neka ide saditi kupus a ne u jebači
Ljudi ako je suho dole hoce puknit kondom, zato koristite i lubrikant u takvim situacijamaNov sam u ovome, ako neko moze da mi obijasni zasto bih one busile kondom? Hvala
Uša Atu jedanJebo ti idiot mamu i žvalje
Ta ces ti jebati dorate picke nisi vidio u zivotu, lezi i drkaj kako si navikoJebo ti idiot mamu i žvalje
Pa necu u 10 ujutro zvati kurvu da jebem, logicno da se funjare jebu nocu. A cuj ove jos se pocele da zale i na vrijeme poziva. Pa funjaro zaposli se u Bingu slazi artikle od 8 do 16h i nema problema…Ma vjerujem joj,sigurno ima kretena koji popiju par piva pa im se digne kitica pa bi da jebu u 3h ujutru
Svaka čast, lijepo receno!Pa necu u 10 ujutro zvati kurvu da jebem, logicno da se funjare jebu nocu. A cuj ove jos se pocele da zale i na vrijeme poziva. Pa funjaro zaposli se u Bingu slazi artikle od 8 do 16h i nema problema…
Ove nase retardirane furanje vise i ne kontaktiram, samo strankinje. I bolje izgledaju i bolji smjestaj i profesionalnije uvijek
da ga ne izvracaju kasnije.. samo ga iscijede i dajuga sledecem klijentu..Nov sam u ovome, ako neko moze da mi obijasni zasto bih one busile kondom? Hvala
Ti si dobar neki i nemoguIma li neko bilo kakvu sliku ili slike od Snjeze iz BL? Moze u p.p. Kontam dogovoriti sa njom, pa reko da ne idem na slijepo![]()
Može li broj maaasazaLukavica Majamasaza moze se sve dobiti 200 jel neko bio kakva je 32 god
Ma to je sujeta, kad imam ja bubu nek ima svakNov sam u ovome, ako neko moze da mi obijasni zasto bih one busile kondom? Hvala
mozel broj drug ?Imam za zepce jednu sta ti imas
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |