Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze kontakt?Evo jedna kratka recenzija: Trebinjka famozna sa prijateljicom u Lukavici. Nazovem kaze 150 km sat, spustim je na 100, kaze prijateljica otisla u vitez kod nekog jebaca ona ostala sama. Haj nema veze. Primila me u stan popili pice pa akcija. Akcija nije neka. Lose se jebe, pusenje lose. Sise nema, guzovi nisu losi, ali se ne zna postavit zguza, otima se Higijena je jedino dobra. Sve u svemu 5/10.
Nekih 35 godinaKako izgleda ? Jeli bar mlada ?
Ozbiljno ili podjebaješ??daaa.. cure kad dodju ili ako im odes traze licnu kartu pod obavezno..
Moze kontakt drug?Evo jedna kratka recenzija: Trebinjka famozna sa prijateljicom u Lukavici. Nazovem kaze 150 km sat, spustim je na 100, kaze prijateljica otisla u vitez kod nekog jebaca ona ostala sama. Haj nema veze. Primila me u stan popili pice pa akcija. Akcija nije neka. Lose se jebe, pusenje lose. Sise nema, guzovi nisu losi, ali se ne zna postavit zguza, otima se Higijena je jedino dobra. Sve u svemu 5/10.
jebote imas li mozak?Ozbiljno ili podjebaješ??
ozbiljno.. pa krivicno je djelo sex sa maloljetnim osobama..Ozbiljno ili podjebaješ??
Moze brojMoze kontakt?
Imaš ovdje broj i profilA ništa? A bu pala drkica
Ima li ko njen broj da posalje?Sta se desava sa snezom iz bl ne javlja se na poruke znal iko
Trebinje je Lukavica !Ima li ko br od Trebinje sto je u Lukavici
Prebacilo drug trebinjkeTrebinje je Lukavica !
Bio sam kod Paris brate 150e pola sata imas sve istusiro se nakon jebacine proslo je i 45 minuta cura ne gleda na sat uziva u tome jos mi dala da se istusiram obrisala me peskirom nije dala da idem sto se kaze svaka preporukaJeli iko bio kod ovih brazilki sa EGE u Mostaru
Ana je radila i zaradila.. moze to bili lijepo ili ne, moralno ili ne ali tako je kako je..
Ja ti želim da ako izađeš iz ovog posla da se ostvaris u privatnom poslu i da osnujes porodicu ( samo pazi da muž ne sazna čime si se bavila, jer za muškarca nema ništa gore ).
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|