Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima lenkaBraco i sestre, ima li ko kakav kontakt u BL da ce se danas javiti ili da radi?
Moze broj od mimi u ppJel moguce da nista nema u Lukavici osim mimi
jesi bio podjeli nam iskustvo sa njomima lenka
I ja bi neku ako imaKontakt broj neke djevojke/dame okolina Doboja i Doboj?
Pozz
Moze li njen brojMoze broj u pp
Moze li i meni brojMoze broj u pp
Ja dogovaram, ali nikako da usuglasimo termin, kratko rade i po danu što mi baš i ne pašeKakva je crnkina drugarica,vrijedi li otići...
Prije 5 godinaJel ovo ella ?
TopJa joj danas uzeo dopunu mtel od 10KM i dogovorili se za veceras da dodje kod mene,i kasnije vise nista nije javila.Ja je pokusao nazvati ali ne javlja se...
Moze broj od brojaMoze li i meni broj
Hmmm. Sve je stvar kompromisa, ali je problem patrijarhalnog odgoja i mentalnog sklopa žena koja iako mogu pričati o tome da uključimo 3 osobu ona to ne želi u praksi uraditi zbog nekog imaginarnog straha....Pa moraš prvo dobro poznavati partnericu za te stvari. Otvoreni brak je sigurno zgodno rješenje, ali samo ako ste 100% oboje u tome, ne smije se sumnjati jedno u drugo, a to je možda ipak rijetkost da upoznaš takve komade? Možda tek 10%, a to znači da 90% bi ti napravilo nevolje na samu spomenutu ideju. Ali to je jeste najbolja opcija, ševiš sve kako te vuče, a nemaš neke društvene tegobe zbog toga. Ali fol je u tome da to ne može da funkcionira ako nije zajednička energija, to nimalo nije bitno šta ti sam o tome misliš. Bilo koja vrsta prihvaćanja bilo kojih liberalnih seksualnih konotacija je stvar povjerenja sa partnerom, a to često nije stvar samo erotske strane nekog odnosa.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|