Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja dogovaram, ali nikako da usuglasimo termin, kratko rade i po danu što mi baš i ne pašeKakva je crnkina drugarica,vrijedi li otići...
Prije 5 godinaJel ovo ella ?
TopJa joj danas uzeo dopunu mtel od 10KM i dogovorili se za veceras da dodje kod mene,i kasnije vise nista nije javila.Ja je pokusao nazvati ali ne javlja se...
Moze broj od brojaMoze li i meni broj
Hmmm. Sve je stvar kompromisa, ali je problem patrijarhalnog odgoja i mentalnog sklopa žena koja iako mogu pričati o tome da uključimo 3 osobu ona to ne želi u praksi uraditi zbog nekog imaginarnog straha....Pa moraš prvo dobro poznavati partnericu za te stvari. Otvoreni brak je sigurno zgodno rješenje, ali samo ako ste 100% oboje u tome, ne smije se sumnjati jedno u drugo, a to je možda ipak rijetkost da upoznaš takve komade? Možda tek 10%, a to znači da 90% bi ti napravilo nevolje na samu spomenutu ideju. Ali to je jeste najbolja opcija, ševiš sve kako te vuče, a nemaš neke društvene tegobe zbog toga. Ali fol je u tome da to ne može da funkcionira ako nije zajednička energija, to nimalo nije bitno šta ti sam o tome misliš. Bilo koja vrsta prihvaćanja bilo kojih liberalnih seksualnih konotacija je stvar povjerenja sa partnerom, a to često nije stvar samo erotske strane nekog odnosa.
Ne daje broj,ima ona jebaca. Ja sam bio 50km platiBroj dame sa prijedorske petlje Jel ima neko
Da valjaju čemu ne bi se ovde reklamiraleKakva je crnkina drugarica,vrijedi li otići...
Plava s Otoke moze kontakt u pp.U Sarajevu nije više moguće naći neku stariju ženu. Dada više ne radi, radi ona plava sa Otoke i ima jedna u centru... Šta se dešava? Ima li neko broj od neke 40+ a da nije ovo sto se vrti... Čujem da ima neka u Hrasnom
Ovdje su ti samo kurve u pitanju, valjda to znašIma li koja cura iz Vareša da se upoznamo prijateljski,muz me vodi gore za koji dan.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|