Ma laže pašće jedno majku mu jebem,nije nikome ni dao broj,mater li tiZa potvrduako si u pravu navedi nekoga kome si dao broj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma laže pašće jedno majku mu jebem,nije nikome ni dao broj,mater li tiZa potvrduako si u pravu navedi nekoga kome si dao broj
Varalica najveca, i od mene mu mati ima pozdraveGastrabajter je varalica,ne dajite mu broj,jer ako mu dadnete broj,nikad vam vise nece odgovoriti na poruku....Majmun obicni mater mu....
Izgleda da si ti Snjeza dok stalno pucas reklamuBL...Snjeza je.....kraljica....najbolja...i najkompletnija usluga....
Gresite....al svako ima pravo na svoje misljenje...vjerujem kada bi bili kod Snjeze...i doziveli uslugu...brzo bi ste promenili misljenje...Izgleda da si ti Snjeza dok stalno pucas reklamu
Slazem se... Snjeza je top... 200 KM, bez ogranicenja. Potrudi se maximalno...Gresite....al svako ima pravo na svoje misljenje...vjerujem kada bi bili kod Snjeze...i doziveli uslugu...brzo bi ste promenili misljenje...
Čudo nisi pitao i ime oca, da se osiguraš jel to to?Kako se zove i preziva Jasmina?
A jeste nekrofiliVaralica najveca, i od mene mu mati ima pozdrave
Eh evo ih, završen servis pa sad u nove kilometre qrcaSarajevo
Ponedeljak od 11h
066 278 871 (drugarica i ja )
#crnka
Pozdrav, može li broj od ZeroneKo hoce broj neka se javi za dogovor.
Pozdrav, može li broj od Zerine
Ma pusti ihEh evo ih, završen servis pa sad u nove kilometre qrca
Meni to dođe kao vulkanizer. Jedna duva, druga radi ostatak servisa.Ma pusti ih
Dobre su to pičoke
Može i druga da duva malo ovoj bonu malo onoj bonuMeni to dođe kao vulkanizer. Jedna duva, druga radi ostatak servisa.
on je inace tuko.. glupko.. a tim imenom se mogu nazvatr i svi koji mu posalju bilo staGastrabajter je varalica,ne dajite mu broj,jer ako mu dadnete broj,nikad vam vise nece odgovoriti na poruku....Majmun obicni mater mu....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|