Leonardoliam
Well-known member
Rado bi je upoznaliDa li neko poznaje Nevenu, kaže živi na Dobrinji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rado bi je upoznaliDa li neko poznaje Nevenu, kaže živi na Dobrinji?
Najbolje da vam da i maticni broj.Pa budite .alo korektni i ne iznosite javno niciji identitetPrezime?
Pošalji br nevene da ugovorimoDa li neko poznaje Nevenu, kaže živi na Dobrinji?
dvije rade u konjicuda li imas br.
Imas li brdvije rade u konjicu..
Može broj?Ko hoce broj neka se javi za dogovor.
Kakva ti je ovo sprdačina?Ko hoce broj neka se javi za dogovor.
BL...Snjeza je.....kraljica....najbolja...i najkompletnija usluga....
Moze li brojKo hoce broj neka se javi za dogovor.
Onda ti kod ovih strankinja sto dolaze u bl...za 350e....pa se uveri sam...svrha foruma jo preporuka....a ako ti nije pasala preporuka...ne moras da provociras i da se sprdas...budi kulturan....mora da i jaja polize kako pricas i po koji vec put
Nemam njeno prezime već sam je našao na oglasima...traži 20 km dopune za dalje...tvrdi da je udata....Prezime?
Daj brKo hoce broj neka se javi za dogovor.
Ispravka. Odgovaram ako je broj koji dobijem ISKLJUCIVO AKTIVAN I VALJAN. TKO DA BROJ KOJI NIJE AKTIVAN KAO STO VECINA OVDJE RADI I SALJE ODGOVORA NEMA! A za tvoju informaciju ja nemam majku pa ubuduce pripazi kome jebes mater smecaru jedan.Gastrabajter je varalica,ne dajite mu broj,jer ako mu dadnete broj,nikad vam vise nece odgovoriti na poruku....Majmun obicni mater mu....
Za potvrduako si u pravu navedi nekoga kome si dao brojIspravka. Odgovaram ako je broj koji dobijem ISKLJUCIVO AKTIVAN I VALJAN. TKO DA BROJ KOJI NIJE AKTIVAN KAO STO VECINA OVDJE RADI I SALJE ODGOVORA NEMA! A za tvoju informaciju ja nemam majku pa ubuduce pripazi kome jebes mater smecaru jedan.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|