Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio sam ja 2x po sat i jednom pola sata 150eDa li iko bio sa ovom Ines u BL? Sta ima za reci? Hvala unapred
Razumiješ je što pali štopericu? Pa koliko ti naplati kad štopa?Bio sam ja 2x po sat i jednom pola sata 150e
Plausa gurdi petica guza top,kao da je brazilka a nasa djevojka malo je za reci da sam se iznenadio,placanje kad udjes u stan/hotel kod nje nema x bona i ostalog
Djevojka je “raja” opusteno sve(normalno ne mozes biti sat vremenna ako si platio pola sata)
Ne javlja se na tel nego sam preko poruka sve dogovrio bio jbg malo sumljicav ali kad mi je poslala adresu pola sata prije dogovora kad sam usao u stan nema sta to je totopcina
Lana je malo hladnija i kao osoba i u sexu ali ok nema sta,malo je glupo sto pali stopericu cim udjes al aj i razumijem je
Ines i Lana su jedine dvije u BL sto vrijedi i sto nije x bon
p.s evo brojevi da me ne smaraju u privatnim porukama
066965221 Ines
066628625 Lana
Pali stopericu kad udjes Lana,znaci ako si se dogovorio 30 min toliko mozes bitiRazumiješ je što pali štopericu? Pa koliko ti naplati kad štopa?
Poz, za Ines kazes da je plavusa a na slici (Viber) izgleda crnka.Bio sam ja 2x po sat i jednom pola sata 150e
Plausa gurdi petica guza top,kao da je brazilka a nasa djevojka malo je za reci da sam se iznenadio,placanje kad udjes u stan/hotel kod nje nema x bona i ostalog
Djevojka je “raja” opusteno sve(normalno ne mozes biti sat vremenna ako si platio pola sata)
Ne javlja se na tel nego sam preko poruka sve dogovrio bio jbg malo sumljicav ali kad mi je poslala adresu pola sata prije dogovora kad sam usao u stan nema sta to je totopcina
Lana je malo hladnija i kao osoba i u sexu ali ok nema sta,malo je glupo sto pali stopericu cim udjes al aj i razumijem je
Ines i Lana su jedine dvije u BL sto vrijedi i sto nije x bon
p.s evo brojevi da me ne smaraju u privatnim porukama
066965221 Ines
066628625 Lana
I meni treba takoderIma li neko kontakt za masazu u Mostaru o okolici? Pozdrav
PratimDa li neko ima broj za kakvu mladju iz Tuzle i okoline ?
A ti je razumiješ zbog čega?Pali stopericu kad udjes Lana,znaci ako si se dogovorio 30 min toliko mozes biti
Kontas?
Lana je 100e pola sata
To su joj stare slike dok je bila crnka,pitaj je na viberPoz, za Ines kazes da je plavusa a na slici (Viber) izgleda crnka.
Pa jer ima kretena koji bi da plate pola sata pa budu 40min sar vremna itdA ti je razumiješ zbog čega?
To ti neki zaštitnik kurava šta li?Pa jer ima kretena koji bi da plate pola sata pa budu 40min sar vremna itd
Kontas sad?
Glup si dagiTo ti neki zaštitnik kurava šta li?
Isplati se otici dobra je bas i trudi se da ti ugodi, mene jedva pusti iz stana i jos me ishvata za guzicu.Ima li neko iskustva sa Mirelom iz BL, isplati li se otic? Ne izgleda lose.
To zato sto si je dobro jebo,poslije tebe rekla “sledeci”Isplati se otici dobra je bas i trudi se da ti ugodi, mene jedva pusti iz stana i jos me ishvata za guzicu.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|