Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obzirom da jednu karaš, a druga ga duva, taman cijena.Naravno da nije, 200km dvije ok ribe i opet ne valja.
Kako će biti čisto i uredno kada duva petorici danas bez kondoma a na mjesečnom nivou tek mogu misliti na godišnjem da ne pričam. Uz doplatu se vjerovatno i jebu bez zaštite.Malo sam ja više u ovome znam ja skim ću i šta ću i kako ću. Nema priče tu o bolestima sve čisto i uredno to garantiram. Samo provjereno. Poenta je bila dok god pristajete da vam funje određuju pravila radiće one sta hoce i više od toga. Ima linija preko koje se ne može a jedini način je forum i bojkot istih. Ili pustite nek rade sta hoce. Na kraju mi plaćamo uslugu a one pružaju uslugu a ponašaju se vidite iz priloženog.
I za kondom se slažeš ali nećeš da priznaš jer voliš bezto za bojkot se slazem.. smijesno..
zasto bi ja rekao ili napisao bilo sta kad imam tu doktora nauka..I za kondom se slažeš ali nećeš da priznaš jer voliš bez.
pisao je lik vec..066186117 -Iva
Je li imao neko iskustva?
Ne mora neko biti doktor nauka ako je samo realanzasto bi ja rekao ili napisao bilo sta kad imam tu doktora nauka..![]()
Ja sam samo naisao na tvoju poruku kad si komentarisao za njen broj..pisao je lik vec..
E to se zove investicija.Obzirom da jednu karaš, a druga ga duva, taman cijena.
TeskoImak kakva milf. Sarajevo da radi ranom zorom
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |