munja_trans
Member
Derime smiri se da ti ne derem dupe sa tim krutim Deri Me ja imena u p.m hajd setajŠta se ljutiš majstore? Znaš onu, ko se ljuti upadne mu kruti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Derime smiri se da ti ne derem dupe sa tim krutim Deri Me ja imena u p.m hajd setajŠta se ljutiš majstore? Znaš onu, ko se ljuti upadne mu kruti?
on voli kad hga se doziva sa Deri Me e sad dal voli da ga dozivaju zene ili muskarci to neznam..Derime smiri se da ti ne derem dupe sa tim krutim Deri Me ja imena u p.m hajd setaj
Elitna kurva,cestitam joj uspjela je u zivotu
Sorry zašto da te poderem? Ne kontam. Nisam gay. Promašio si temu. Imaš tu nekonje postavio crossdressera pa njeg idi pitaj nek te podere ko bubanj.Derime smiri se da ti ne derem dupe sa tim krutim Deri Me ja imena u p.m hajd setaj
Daleko je ona još uvijek od elitne. Daleko miljama...Elitna kurva,cestitam joj uspjela je u zivotu
provjeravaju se, 10.07. bit ce objavljeni rezultatiSta je sa ovog EGEa valjano za Sarajevo, ima li provjerenih?
Hazime, imacemo bingoprovjeravaju se, 10.07. bit ce objavljeni rezultati
Boli te kurac jel te ko sta pitao?!?Pa zar ti je sad bitno gdje ju je našao, eto lik ostavio njen broj. Zovi dogovaraj se....
Duvaj ga glypane.Boli te kurac jel te ko sta pitao?!?
dozivas derim-a ha.. jel do fino...Boli te kurac jel te ko sta pitao?!?
Ma nemoj ici i boli te uvoČuj, za 500 maraka te ponudi i pićem čak
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|