Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas na pumpi svakoj drug.Netko preparata za potenciju,prostor Lukavice?
Kakvi su preparati za potenciju na pumpi :SImas na pumpi svakoj drug.
Nabiju ti crijevo u šupak i digne ti seKakvi su preparati za potenciju na pumpi :
Nema takvih.Pozdrav, ubrzo cu u Sarajevo.
Treba mi provjeren broj po mogucnosti neka milf dama, da ne naplacuje skupo usluge, zauzvrat mogu proslijediti neke kontakte za Sarajevo, za Mostar Jos vise kome Bude trebalo...
Najslabije trziste u Tuzli,ponekad zaluta neka strankinja,a imas uvijek aktuelnu jednu na SuperOglasiJel realno da nema kurave u Tuzli
Za koji ce mi klinac muž kad sam se ostvarila u svemu mada nikad me niko nije provalio pa nece ni ljubavni partnerAna je radila i zaradila.. moze to bili lijepo ili ne, moralno ili ne ali tako je kako je..
Ja ti želim da ako izađeš iz ovog posla da se ostvaris u privatnom poslu i da osnujes porodicu ( samo pazi da muž ne sazna čime si se bavila, jer za muškarca nema ništa gore ).
Hocu samo tebeDrugarica i ja radimo u srijedu
Od 12 do 19/20h
066 278 871 Sarajevo
#crnka
Sve je to lijepo krasno samo što znaš i ti a znamo i mi nećeš ti iz ovog posla još zadugo nažalost tebe, na sreću našu. Taktički prelazak u ilegalu na žalost foruma. Bar ćeš imati lijepih želja od strane forumasa za nastavak života u ilegali.Za koji ce mi klinac muž kad sam se ostvarila u svemu mada nikad me niko nije provalio pa nece ni ljubavni partner
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|